Четвер, 28.03.2024, 16:12

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 706
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 16 » Молодь Полтавщини – за здорові амбіції. Приєднуйся!
14:33
Молодь Полтавщини – за здорові амбіції. Приєднуйся!
Пирятинський район є одним з „найпродвинутіших” районів у плані розвитку громадського молодіжного руху, проте це не дуже великий комплімент, оскільки я особисто, крім окремих осередків у навчальних закладах, не бачу жодної дієвої громадської організації, яка хоча б спробувала просувати їдею громадської свідомості молоді. Але ми маємо чарівне село Березову Рудку, і хто б там що не говорив, проте лише на її теренах є дві громадські організації. Це не похвала самій собі як голові однієї з організацій, бо, крім ГЖО „Берегині”, ми ще маємо прекрасну молоду і натхненну студентську організацію „Феміда” на базі Березоворудського технікуму.

Ось так ми і товаришуємо з Кременчуком вже 2 роки. А в цьому році вже дотоваришувалися і стали активними учасниками проекту „Розвиток громадської активності серед молоді Полтавської та Черкаської областей”.

У грудні ми в Березовій Рудці приймали тренерів по цьому проекту і вчилися спільній роботі з органами влади та ЗМІ. Дякуючи начальнику відділу у справах сімї, молоді та спорту А. Мєлєнтєвій, ми достойно презентували район перед нашими кременчуцькими партнерами. А нещодавно на відвіданому наступному тренінгу з великою охотою і натхненням знайомилися з представниками 15-ти районів Полтавської області, що були на зустрічі.

Чесно признаюся, що найбільш позитивним висновком, який зробила особисто для себе, – так це те, що є таки у селах і містах молодь, яка має здорові амбіції до життя своїх громад. Дуже хотілося, щоб і наш район мав трохи тих амбіцій. А особливо я звертаюся до молоді: лише нам з вами будувати наше майбутнє, не зважаючи на кризу, погоду і наших чиновників. Я дуже сподіваюся, ми про-кинемося від безді-яльності й байдужості, та все ж таки зрозу-міємо, що надіятися на політиків, чиновників, батьків, зарплатню і чиюсь совість – уже не актуально. Або ми зараз почнемо обєднуватися і замислюватися над своїм життям у 16-20 років, абож станемо просто отарою овець, яка буде йти, куди скажуть, і вести за собою своїх дітей. Я закликаю вас, молоді люди, до активних дій і громадської свідомості! Палити, вживати алкоголь та матюкатися на вулиці це вже не актуально, це вже не спосіб показати дорослість – це спосіб показати свою слабкість і невпевненість у собі.

Можливо, у когось виникнуть якісь думки чи пропозиції стосовно районної громадської організації чи просто розвитку громадської активносту серед молоді – давайте спілкуватися на шпальтах газети, або я залишу у редакції свій телефон для прямого спілкування.

Катерина Кобченко.

Переглядів: 1429 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]