Вівторок, 16.04.2024, 14:28

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 706
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 14 » Бути здоровими та попередити хвороби вам допоможуть фітокомплекси «Чойс»!
13:39
Бути здоровими та попередити хвороби вам допоможуть фітокомплекси «Чойс»!

Все більше людей повертається до продуктів здорового харчування, лікування народними методами, препаратами на основі лікарських трав. Останнім часом пирятинці почали активно користуватися продукцією української компанії «Чойс».
Тож сьогоднішня наша розмова зі спеціалістом у сфері оздоровлення та профілактики захворювань за допомогою фітокомплексів «Чойс» Ніною ТЕРЕБІНОВОЮ.

- Ніно Миколаївно, чому українська компанія має таку дивну назву – «Чойс»?

- Для тих, хто знає англійську мову, тут нічого дивного немає. У перекладі на українську – це означає ВИБІР. Розробники фітокомплексів, аналогів яким немає в Україні та світі, розуміли, що ця продукція буде користуватися попитом у багатьох країнах, тому і придумали таку універсальну назву - «СHOICE».

- Розкажіть детальніше про продукцію компанії «Чойс».

- Після аварії на Чорнобильській АЕС, керівництво України доручило кращим вченим – спеціалістам в галузі терапії, кардіології, гастроентерології, ендокринології та інших спеціальностей, розробити препарати для оздоровлення населення на основі натуральних складових, які, в основному, є на території України в екологічно чистих зонах, зокрема і на Полтавщині. Очолив групу вчених доктор медичних наук, завідувач відділу реабілітації Інституту педіатрії, акушерства та гінекології Академії медичних наук України, лауреат Державної премії України в області науки і техніки професор Володимир Лапшин. Роботу в цьому напрямку вчені продовжують і сьогодні.

- Спочатку були «Пророщені зерна»…

- Так. А потім на їх основі, використовуючи новітні технології та традиційні українські рецепти, збори трав і рослин, якими здавна наші предки лікували різні хвороби, вчені створили фітокомплекси, які успішно борються з серцево-судинними, неврологічними, гінекологічними хворобами, урологічними та чоловічими проблемами, оздоровлюють органи травлення, дихання, опорно-руховий апарат, ендокринну систему, налагоджують обмін речовин, сприяють загальному оздоровленню та очищенню організму. Пророщені зерна, що входять до складу фітокомплексів, у п’ять разів підвищують їх дію. Фітокомплекси усувають причину захворювання, вони не шкідливі, але мають сильну лікувальну дію. До того ж, це найкращий засіб для профілактики хвороб. Унікальною є розроблена українськими вченими антипаразитарна програма. Фітокомплекси «Антипаразит» та «Герміцид» є дуже ефективними у боротьбі з паразитами та грибками в людському організмі і користуються великою популярністю у населення. Всього фітокомплексів - 26.
«Солод», «Суміш пророщених зерен вівса, пшениці, ячменю та кукурудзи», які є безцінним джерелом таких необхідних для дитячого і дорослого організму вітамінів та мікроелементів, можна придбати й окремо.
Унікальною в компанії «Чойс» є також ексклюзивна, перша в Україні, органічна косметика для всієї родини по догляду за обличчям, волоссям, тілом. Шампуні, гелі, креми, бальзами облюбували прихильники органіки не тільки в Україні, а й за кордоном.
Детальну інформацію про фітокомплекси та косметику фірми «Чойс» можна дізнатися, завітавши на сайт компанії – choice.ua.

- Чи є якісь особливості вживання фітокомплексів «Чойс»?

- Це подрібнені натуральні компоненти в капсулах. Вони прості у використанні. В основному їх приймають два рази на день до їжі. Хочу наголосити лише на одному. Оскільки фітокомплекси оздоровлюють і очищають організм, виводять з нього токсини, шлаки, продукти розпаду, паразитів та інший непотріб – необхідно велику увагу звертати на дотримання однієї дуже важливої умови: вживання достатньої кількості води - 1,5-2 літри на добу. Тоді очищення організму буде проходити ефективно і ви не будете відчувати дискомфорт. До свого здоров’я потрібно ставитися відповідально.

- Чи обов’язково проходити діагностику перед прийняттям препаратів «Чойс»?

- За кордоном люди починають лікувати хворобу за 10 років до її появи, а ми, м’яко кажучи, лікуємо її вже запізно. Діагностика по краплі крові допомагає виявити захворювання та їх причини, адже кров омиває всі органи людини. При потребі лікар призначає фітокомплекси на курс, який складає 3-4 місяці. Кожного місяця ви можете прийти до лікаря на консультацію, порадитися та почути відповіді на питання, що вас хвилюють. Проте інколи у людини не вистачає терпіння пройти курс оздоровлення повністю. Хоча ті, хто ставиться до цього серйозно, оздоровлюються і залишаються задоволеними. Але якщо ви знаєте свою хворобу, вже лікувалися і хочете продовжити оздоровлення з допомогою натуральних, без побічних ефектів фітокомплексів «Чойс», – ви можете придбати необхідні препарати й самостійно.

- І останнє запитання: де можна придбати фітокомплекси «Чойс»?

- Їх можна придбати під час діагностики по краплі крові, яка проводиться у Пирятині щомісяця в 20-х числах у приміщенні районного Будинку культури, а також у наших представників у Пирятині за тел.: 066-40-88-777 та 096-26-92-109. За цими ж телефонами можна записатися й на діагностику по краплі крові.
Будьте здорові з продукцією компанії «Чойс»!

Розмову вела Світлана ДОВГЕНКО
Переглядів: 1829 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]