Субота, 20.04.2024, 00:42

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 14 » «Золота Фортуна» - новий крок до міжнародного визнання!
16:12
«Золота Фортуна» - новий крок до міжнародного визнання!
Наприкінці вересня в Національній академії наук України відбувся Всеукраїнський захід міжнародного академічного рейтингу "Золота Фортуна” (м. Київ). Академія проводить церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в багатьох країнах світу.
Обранці рейтингу – це люди, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті тощо. МАРТІС "Золота Фортуна” постійно проводить урочисті акції, метою яких є відзначення тих людей, котрі творчою працею, завзяттям, наполегливістю зробили вагомий внесок у зміцнення Української держави та здобули суспільне визнання.
Кришталевим рогом достатку в номінації: «За вагомий внесок у справу розбудови України, високий професіоналізм та бездоганну якість виробів» відзначений Перший український годинниковий завод «Київська Русь» групи компаній «Едельвейс», керівник Олена Єскіна. Годинники заводу відрізняються бездоганною якістю швейцарських механізмів, лімітованим випуском та запатентованим авторським дизайном.
Телекомпанія «ЕКО-ТВ». Перший всеукраїнський екологічний телеканал «ЕКО-ТВ» є унікальним проектом, що освітлює з різних сторін життя нашої планети та її мешканців.
Орденом «Святий Князь Володимир» нагороджений Олександр Базилюк - голова ТДВ «Малинівка» Миколаївської області. За 8 років свого керівництва у товаристві Олександр Андрійович із відстаючого, розкраденого господарства зумів створити перспективну сільськогосподарську фірму, яка динамічно розвивається.
Медаллю «Честь. Слава. Труд» у номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти» нагороджена Тамара Дем’янюк – завідувач кафедри теорії і методики виховання Рівненського державного гуманітарного університету, професор, кандидат педагогічних наук, Заслужений працівник освіти України.
З нагоди 20-річчя з дня заснування Дипломом якості в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти» відзначена Школа мистецтв при Ніжинському училищі культури і мистецтв імені Марії Заньковецької, директор Лілія Піонтковська. Пріоритетним напрямком свого розвитку школа вважає концепцію розвитку в дітей творчих здібностей через збереження і продовження українських народних традицій.
У номінації: «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти» медаллю «Трудова слава» відзначені:
Театр танцю «Янголятко», художній керівник Оксана Довгань та педагог-організатор Людмила Чернецька. Театр танцю «Янголятко» за сім років своєї роботи об’єднав 211 дітей віком від 3-х до 13-ти років. Колектив театру неодноразово був переможцем та лауреатом багатьох міжнародних, всеукраїнських конкурсів та фестивалів.
Ірина Лисенко – завідуючий художнім відділенням школи мистецтв при Ніжинському училищі культури і мистецтв імені Марії Заньковецької, Відмінник освіти України;
Тамара Поніманська – завідувач кафедри педагогіки і психології (дошкільної), проректор з наукової роботи Рівненського державного гуманітарного університету;
Олександр Рудий – вчитель початкових класів Печерської гімназії №75 м. Києва, автор методичних розробок та дидактичних блоків для встановлення учнівських компетенцій, автор поетичних збірок та літературно-ліричних творів.
У номінації «За вагомий внесок у сферу розвитку туризму та краєзнавства Миколаївщини» Лауреатським дипломом нагороджені:
Тетяна Горбова – директор Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Заслужений працівник освіти України;
Анатолій Риженков – заступник директора Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Відмінник освіти України;
Медаллю «Great junior achievements» Silver нагороджена Анастасія Козяк – учениця спеціалізованої школи І ступеня № 327 з поглибленим вивченням іноземної мови, яка є неодноразовим учасником Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», конкурсу знавців рідної мови, переможницею міського туру міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика, має особливі здібності до вивчення української та іноземної мов, пише власні вірші.
У номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти» Лауреатським дипломом відзначені:
Наталія Сакова – заступник директора з виховної роботи Володимирецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1; КЗО «Навчально-виховний комплекс № 28», директор Ніла Ломако;
Галина Кособуцька – доцент кафедри теорії і методики виховання Рівненського державного гуманітарного університету;
Наталія Мельнікова – завідувач Дубенського районного методичного кабінету при відділі освіти Дубенської районної державної адміністрації;
Руслана Сойчук – доцент кафедри теорії і методики виховання Рівненського державного гуманітарного університету;
Світлана Козлова – художній керівник та балетмейстер-постановник народного ансамблю танцю «Золотий Колос» Очаківського районного Будинку культури;
Надія Баландіна – директор загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №21 Сімферопольської міської Ради Автономної Республіки Крим.
Прес-служба
«Золотої Фортуни»
Переглядів: 630 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]