Субота, 27.04.2024, 05:44

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Квітень » 6 » ЗАВЖДИ ЗАЛИШАТИСЯ ЛЮДИНОЮ
09:38
ЗАВЖДИ ЗАЛИШАТИСЯ ЛЮДИНОЮ
Завжди усвідомлюєш, як щось для тебе дороге (стосунки, улюблена тварина або людина, та що завгодно), коли втрачаєш... Ставиш собі питання: чому так? Чому саме з тобою? І чи один ти такий невдаха? Життя, воно підготувало для кожного з нас свою історію і перешкоди. І тепер усе впирається у вибір людини, ми завжди стоїмо між двох доріг і все залежить від нашої інтуїції, куди повернути. Зламатися, або жити далі й боротися. Багато хто вибирає шляхи найменшого опору і падає у безодню, не замислюючись, що в майбутньому може ще пережити безліч барвистих моментів і бути щасливими. Їх пригнічує все, боротися немає сил, включається кнопочка егоїзму, їм усе одно на думку інших і хочеться просто все кинути, не шукати шляхи вирішення проблем, адже все можна вирішити, залагодити, зам’яти або пом’якшити.
Чорна смуга не може тривати вічно, треба йти на компроміси і докладати максимум зусиль, адже так просто нічого не робиться, ми не досягнемо успіху. Ми не повинні думати, що нікому не потрібні, адже кожен по своєму відчуває якесь почуття до нас, нехай воно буде навіть негативним, але це вже не байдужість, любов близьких, друзів, ревнощі, бажання, турбота - усім цим нехтувати не можна. Ми так влаштовані. Думаючи, що ми найнещасніші, ми вже робимо помилку, треба просто подумати про людей, які не мають домівки, про дітей, яких кинули батьки, про тварин, яким нічого їсти, про інвалідів, які довічно будуть прикуті до ліжка, про сліпих, які ніколи не побачать світла, і про глухих, які ніколи не почують рідний голос і стукіт биття серця, задумавшись і розуміючи, що твоя ситуація - не така вже безвихідна, як тобі здавалося раніше. І єдине, що нам залишилося зробити, це докласти максимум зусиль, перебороти лінь, не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні, переступити через будь-які свої принципи, а головне - не опускати рук і завжди залишатися людиною. І ось побачиш, з часом усе налагодиться, адже Бог не посилає нам перешкод, які ми не змогли б вирішити, це лише невелика перевірка на щастя, запам’ятай це.
Катя Сластьєн
Фото Альони Перепльотчикової
Переглядів: 6775 | Додав: sasha | Рейтинг: 3.5/10
Всього коментарів: 1
1 solnushko_viva  
0
Так все солодко написано, так все по-старому, про що ви пишите, нема реального в тім тексті, чорна смуга є лише для того хто в неї вірить, ми втрачаємо.. да це правда, але за втратою завжди є щось нове і цікавіше, ми довго не плачимось над втрачиним... і це факт, такі тексти появлюються в більшості випадків по одній причині, думаю не помилюся, через нерозділене кохання, або втрачине.. от і все..
і взагалі.. люди зовсім міняють коли коли відчувають любов або дарують її... це є лікарством будь-якої дипресії...
і ще одне, переступити через свої принципи, хіба через самі старомодні - можна, але дехто переступаючи чезе свої принципи котиться в прірву..

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]