П`ятниця, 26.04.2024, 11:47

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Лютий » 13 » Свято наближається
16:09
Свято наближається
Напередодні дня св. Валентина навіть у повітрі відчувається аромат справжніх почуттів. Усі закохані у цей день намагаються якомога більше часу провести зі своїми половинками, вразити їх приємними сюрпризами. Всі від мала до велика купляють подарунки, квіти, але топ усіх закупівель очолюють маленькі листівки з романтичним наповненням – валентинки.
В Україні традиція вітати своїх коханих людей 14 лютого з’явилася порівняно нещодавно, адже взагалі-то це свято є «запозиченим». За легендою у Стародавньому Римі колись жив священик Валентин, який не зважаючи на заборону влади, поєднував серця закоханих, вінчаючи їх. На жаль, за свої нібито благородні вчинки він заплатив власним життям. Можливо тому, всі закохані, серця яких він поєднав невидимими нитками, вважають необхідним вшанувати його в цей день. Сьогодні ця традиція звісно трансформувалася і перетворилася на прекрасний привід зробити кохану людину щасливішою.
Але тут постає дилема як перетворити звичайний день на неймовірний, такий, щоб запам’ятався на довгі роки? З цим питанням я і звернулася до своїх знайомих:
Юлія (21 рік): Можна влаштувати романтичний вечір на даху багатоповерхівки зі свічками та шампанським. Хоча це банально, але будь-кому буде приємно.


 



Наташа(20 років): Потрібно святкувати цей день в іншій країні, ось це дійсно буде романтично та незабутньо!


 


Оксана (20 років): Звичайно, для кожного романтика своя, але особисто мені здається, що для того, щоб зробити цей день незабутнім, не потрібні дорогі ресторани, блискучі прикраси та швейцарський шоколад. Достатньо того, що поруч з вами буде найрідніша людина - ваша половинка. Повірте, з нею (ним) ви забудете про всі зовнішні атрибути й будете думати душею, яка в вас одна на двох!


Наталка (25 років): Порада чоловікам: аби День св. Валентина запам'ятався вашій половинці на все життя, зробіть коханій пропозицію руки і серця, і тоді ця дата буде для вас не лише символом найпрекраснішого почуття, а й стане першим родинним святом, фундаментом ваших сімейних традицій. Відзначаючи його, ви кожного року будете разом згадувати мить, яка стала доленосним поворотом у вашому житті. Порада жінкам: задля свого коханого вигадайте день здійснення найзаповітніших бажань. Нехай у цей день ви будете для нього доброю феєю, яка за помахом чарівної палички здійснить усі мрії свого "повелителя".
Не дивно що жіноча стать так відверто та з таким ентузіазмом відповіла на моє питання. Що ж до чоловіків, то мені довелося витягувати з них по слову, адже ми всі знаємо які вони таємничі та стримані.

 


Євгеній (14 років): У моєму віці про справжні почуття говорити рано, але можу поділитися своїм баченням. У День св. Валентина в нашій школі працює пошта. Кожен охочий кидає в неї валентинки, а чергові на великій перерві розносять їх адресантам. Я думаю, що навіть невеличкі листівки можуть усім підняти настрій в цей день.

 


Валерій (45 років): Я вважаю, що це свято краще підходить для молоді. Для дорослих же найкраще святкування – вечеря у колі родини.
Скільки людей, стільки й думок! Однозначно можна сказати лише те, що не залежно від релігії і світогляду, віку й статі, принципів та смаків – всі люди планети хочуть провести цей романтичний день зі своїми близькими, відчути їх тепло та подарувати їм часточку своєї душі… Не забувайте про коханих людей і даруйте їм свою любов не лише у червоні дні календаря!

Валерія Щербина
Переглядів: 773 | Додав: sasha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]