Четвер, 23.11.2017, 23:20

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 673
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени...

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 27 » Суші – східне диво
14:37
Суші – східне диво
З кожним днем все більше людей у світі захоплюється японською кухнею, а зокрема такою стравою, як суші. Готують їх із спеціального рису, морепродуктів та інших різноманітних інгредієнтів. Вперше це східне диво було створене ще в XVII столітті одним із японських поварів.
В залежності від форми, начинки та способу приготування суші різняться між собою. Рецептів можна відшукати безліч, найпоширенішими вважають урамаки – середнього розміру рулети з декількома видами начинки. Їх особливість у тому, що нурі (пресовані водорості), знаходяться всередині, а рис, вмочений в ікру чи жарений кунжут – назовні. Футумакі – дуже схожі на попередні суші, але більш ширші і обгортаються нурі із зовні. Інаридзуші – незвичайний вид цієї трави. Являє собою мішечок з обжареного тофу (соєвий сир), який наповнюють рисом. Звертаю вашу увагу, що для суші використовується незвичайний рис. Він має бути білим і мілким, правильно відвареним та злегка охолодженим. Потім сюди ж додають спеціальний соус (змішують рисовий оцет, цукор, сіль та саке). Для начинки використовують рибу, морепродукти, овочі, яйця, червоне м’ясо.
У наш час, вживання суші вважають дуже ризикованою справою. Оскільки страви східної кухні виготовляються з продуктів, які підлягають незначній термообробці або й взагалі не піддаються їй. Неправильне приготування суші або неналежне їх зберігання може стати причиною шлунково-кишкових захворювань.
За допомогу в підготовленні статті дякую знайомому повару-сушисту Єгору.
Lili.
Переглядів: 345 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]