П`ятниця, 29.03.2024, 06:14

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 706
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 12 » «ШТУРМ» ЗБИРАЄ ЮНІ ТАЛАНТИ
16:47
«ШТУРМ» ЗБИРАЄ ЮНІ ТАЛАНТИ
26-28 березня відбудеться ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячого та юнацького мистецтва "Штурм».

Фестиваль було започатковано у Смілі більше десяти років тому. Спочатку це був дитячий і молодіжний хіт-парад « Штурм». За короткий час він здобув неабияку популярність на Черкащині, його слава поширилася Україною. Все це надихнуло організаторів створити фестиваль-конкурс і надати йому статус Всеукраїнського. 26 березня стартує ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячого та юнацького мистецтва "Штурм». Цього року він пройде у новому форматі. Про це розповідає директор фестивалю Валентин Бородій.

- Фестиваль-конкурс «Штурм» завжди асоціюється з дуже високим рівнем організації і проведення. Друзі фестивалю пам’ятають червоні доріжки, лімузини, юних зірок у супроводі відеокамер, фотоб’єктивів, якісний звук на сцені, світлові ефекти, прекрасний репертуар, шикарні подарунки і нагороди. Цього року теж хочемо підтримати високу марку «Штурму», а тому вирішили дещо змінити його формат. Фестиваль виходить на обласну сцену. Але «Штурм» народився у Смілі і саме тут здобув широку популярність . Тому урочиста церемонія відкриття відбудеться у Смілі 26 березня у міському Будинку культури. Розпочнуть фестиваль Смілянський міський голова Вадим Решетняк та начальник міського відділу освіти Таїсія Руснак. У цей день на головній сцені Сміли також покажуть свої таланти юні вокалісти та інструменталісти. У два наступні дні «Штурм» запрошує усіх у Черкаську обласну філармонію. 27 березня там виступатимуть хореографічні колективи. А 28 березня о 14 годині у філармонії відбудеться гала-концерт і нагородження переможців. Усі учасники отримають чудові подарунки від партнерів фестивалю. Чимало сюрпризів для юних талантів готують також відомі люди Черкащини. На «Штурмі» працюватиме вельми поважне професійне журі.
На «Штурм» приїде зірковий гість. Це наш прекрасний земляк, який нині дуже популярний у Європі і успішно виступає в Україні – Олег Винник. Приїзд ще однієї зірки української естради поки що залишається секретом. Це буде сюрпризом для всіх, в тому числі і організаторів фестивалю. Знають про цю зіркову гостю лише кілька людей, які з нею ведуть зараз переговори і сподіваються побачити її на сцені «Штурму».
Цього року очікується дуже багато учасників. Вони з’їдуться з усієї України. Зокрема, з Кіровограда, Києва, Кривого Рога Дніпропетровської області, Сум, Львова, Полтави, Запорізької і Херсонської областей, Хмельниччини, звичайно ж із Черкащини і Сміли. Серед учасників багато відомих і дуже сильних творчих колективів. Заявки ще приймаються.
Ми вдячні усім, хто допомагає в організації і проведенні фестивалю. У першу чергу «Штурм» проходить за фінансової підтримки Смілянського міського голови Вадима Решетняка. Спасибі, що Вадим Володимирович підтримує талановитих дітей і дуже допомагає нашому фестивалю. «Штурм» відбудеться під патронатом голови Черкаської облдержадміністрації Героя України Сергій Тулуба.
У нас з’явилося багато друзів і партнерів. Завдяки їм буде створено зручні, комфортні умови для всіх учасників і гостей. Членів журі приймає готельно-ресторанний комплекс «Росава». Постійні друзі фестивалю сміляни - торгова марка «Медуниця», торгова марка карамельки «Рокс», фабрика м’яких іграшок «Скарбничка», ресторан-бар «Кокос», корпорація «Укрромбуд», туристична компанія «Тор-тревел», поліграфія Романа Уколова. З’явився чудовий партнер ТОВ "Смілатранс», яким керує Сергій Соляр. Статуетки і фірмені кубки традиційно готує «Магія скла». Фірма «Юр-Тур» постійно оплачує одну путівку у Болгарію на Міжнародний дитячий фестиваль «Сонце. Радість. Краса».
Маємо багато інформаційних спонсорів – це місцеві, обласні і всеукраїнські засоби масової інформації. Генеральний інформаційний спонсор Черкаська ОДТРК «Рось».
Чудову програму розробила Спілка дитячих та юнацьких організацій Черкащини . Організатори фестивалю-конкурсу «Штурм» - Будинок дитячої та юнацької творчості м.Сміла, Спілка дитячих та юнацький організацій Черкащини та Спілка дитячих та юнацьких організацій м.Сміли. Ми робимо все для того, щоб третій Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Штурм» пройшов на дуже високому рівні, щоб усі діти отримали подарунки і мали гарний настрій.
Юлія ХАРЧЕНКО

Переглядів: 1179 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]