Неділя, 19.05.2024, 00:20

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 5 » Шоу-бізнес – це робота, на яку треба ходити!
15:42
Шоу-бізнес – це робота, на яку треба ходити!
18 років - це той вік, у якому почуваєш себе молодим і сміливим горобцем: тобі хочеться злетіти до стратосфери й водночас зануритися в Маріанську впадину, після чого непогано було б відпочити з друзями в якомусь затишному пабі. Звісно, в цьому ж віці ми починаємо усвідомлювати перспективи, які відкриваються перед кожною молодою, активною та життєрадісною людиною. Хтось бачить себе в майбутньому вченим, генієм сучасності, що змоделював надсучасний двигун нового покоління чи відкрив невідомий до цієї пори хімічний елемент. Хтось уявляє себе відомим мандрівником, що побачив багато країн, вивчив самобутню культуру народів... А хтось із нас мріє вкласти часточку себе в такий загадковий та манливий світ як шоу-бізнес...
Так-так, хто з нас не мріяв про запаморочливу славу, тисячах об’єктивів, що націлені на наше приватне життя, та натовпах фанатів, які за будь-яку ціну бажають заволодіти підписаним тобою клаптиком паперу (у кращому варіанті – влаштувати майданчик для підписів на власному тілі). Але марення розвівається тоді, коли до тебе приходить усвідомлення того, що все в цьому світі здобувається кропітливою та наполегливою працею; того, що світ шоу-бізнесу має свої жорсткі закони та строгі рамки, з якими ти мусиш рахуватися. Це добре налагоджений механізм, у який не слід вставляти свої палки. Отже, якщо виникло бажання долучитися до течії цієї багатогранної річки, треба з’ясувати для себе декілька правил:
1. Для того, щоб досягти більш-менш задовільних результатів, потрібно вірно розташувати пріоритети й зрозуміти, чого чекаєш від шоу-бізнесу саме ТИ (варіантів багато: від банального бажання здобути славу людську до бажання довести собі, на що ти спроможний, яка межа твоїм силам та амбіціям).
2. Для досягнення поставлених цілей потрібно «працювати в поті лиця свого», а це значить – віддаватися справі на всі 100 відсотків, забуваючи при цьому як про приватне життя, так і про якісь інші інтереси (до уваги: якщо ви намітили собі «шлях до зірок», то одразу ж попередьте своїх родичів та близьких про те, щоб вони не ображалися на вас, якщо ви раптом не привітаєте їх з річницею весілля чи з днем народження; ну, й звісно, вам доведеться кинути ваші гуртки зі интересами, як-то: гурток молодих умілиць/ народні танці/ клуб анонімних шопоголіків.
3. Світ мас-медіа та шоу-бізнесу потребує від людини чітке знання своєї цілі, залізні нерви (адже причин похвилюватися та понервувати буде вдосталь) та віри у свої ідеали, незважаючи на усі зовнішні недоліки.
Багато хто з нас знає історії від людей, з Інтернету за ЗМІ про те, що шоу-бізнес – це небезпечна річ, де панують жорстокість та супернцтво, і що туди потрапляють в основному двома всім відомими шляхами. Але я з цією думкою не згодна. Вірніш, згодна частково. У наш час бути відомою та успішною людиною – справа не з дешевих, і річ йде не тільки про матеріальні цінності. І через те, що багато хто хоче спробувати себе на цьому нелегкому терені, ця справа дуже нелегка, якщо роздивлятись як засіб для досягнення цілей. АЛЕ! Шоу-бізнес – це робота, на яку треба ходити, віддавати їй себе та отримувати за це гроші. Це звичайна структура, яка вимагає стільки ж старанності й наполегливості, як, скажімо, та ж професія дипломата, інженера чи архітектора.
Особисто для себе кожна людина, яка зіткнулася з шоу-індустрією, може надбати як гарні навики, так і шкідливі звички. Буває, смішно дивитись, як професіоналізм в людині безглуздо поєднується з почуттям власного значення та гордовитості. Зазвичай такі низькі людські пороки як надмірна гордість, самовпевненість, почуття переваги над іншими, «зіркова хвороба», псують людину на все життя та змущують оточуючих людей міняти ставлення до себе в гіршу сторону. І навпаки, людина, яка добре знає своє діло, людина, яка визнана суспільством, та при цьому не змінила ставлення до життя та до оточуючих, - залишається кумиром у серцях багатьох. Тому шоу-біз – це своєрідна школа життя, що відсіює слабких та робить сильнішими тих, хто зміг встояти під натиском перешкод.
І все ж інколи так добре помріяти, що одного гарного дня ти прокинешся, а під твоїм вікном якийсь ярий шанувальник насаджає з квітів твоє їм’я та буде щасливо усміхатися в очікуванні радісної реакції свого кумира...
Христина КОБЕЦ

Фото О.Вакуленка
Переглядів: 715 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]