П`ятниця, 26.04.2024, 05:58

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 27 » Олександр Яковлев – молодий підприємець
10:29
Олександр Яковлев – молодий підприємець
У його біографії - все, як у всіх молодих людей. Народився Олександр Яковлев і виріс у місті Полтаві.
Ініціативний, не хворий, не підлий!
Закінчивши навчання у ЗОШ №3 м. Полтави, вирішив продовжити навчання у Київському військовому ліцеї ім. Івана Богуна, пройти чоловічу школу.
Олександр впевнений, що чоловіча краса без внутрішнього наповнення, по великому рахунку, не коштує зовсім нічого. Для себе прикладом ставив великих мужів - найкращих менеджерів, найбільших націоналістів світу, які втілювали у собі всі чесноти Людини – президента США генерала Ейзенхауера, канцлера Німеччини Аденауера та великого француза генерала Де-Голя.
Набувши у військовому ліцеї чоловічого життєвого досвіду та отримавши права водія, – продовжив навчання у Київському університеті туризму, економіки та права, де отримав кваліфікацію спеціаліста з ресторанної та готельної справи.
Для нього життя - це усмішка, навіть коли по обличчю течуть сльози…
Щоб не прохати грошей у батьків, Олександр працював таксистом, охоронцем в автосалоні, водієм доставки у японському ресторані, менеджером… Вивчив англійську мову, персональний комп’ютер, захопився дайвінгом, гірськолижним спортом, став членом Авіаційно-спортивного клубу «АЕРОКЛАСИКА», де виконував стрибки з парашутом.
Олександр завжди тримає своє слово, працелюбний, відповідальний, цілеспрямований. Швидко орієнтується в житті, знає, чого хоче. Він - відмінний кулінар, успішно починає свій бізнес. Незабаром у центрі Полтави відкриється маленьке кафе, де будуть готувати дуже смачні млинці.
Олександр активно займається громадською роботою, має багато друзів, поважає людей старшого покоління та пробує бути меценатом для одиноких стареньких, робити добру справу. Для нього добрі справи – то потреба душі, він це планує робити насамперед для себе, не хизуватися, тому що впевнений, що благодійність має бути негучною, тихенькою.
Він знає, що той, хто полюбить мудрість древніх, не може сам не стати мудрішим. Для Олександра надбання рідного краю – святе. Українське вишите полотно – це уособлення життєвої дороги людини, «червоне – то любов, а чорне – то журба».
Олександр впевнений, що цей світ можуть змінити на краще тільки молоді здорові сили, високоосвічені, наповнені кипучою енергією та синівською любов’ю до України – в цьому він бачить сенс сьогодення і майбутнього життя.
І насамкінець, Олександр говорить словами Анни Ахматової: "Немає більшого щастя, коли тебе люблять ради тебе самого….”
Світлана ДОВГЕНКО
Переглядів: 757 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]