П`ятниця, 19.04.2024, 02:27

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Квітень » 19 » НОВИЙ ФІЛЬМ СТАНІСЛАВА ГОВОРУХІНА
13:14
НОВИЙ ФІЛЬМ СТАНІСЛАВА ГОВОРУХІНА

У столичному кінотеатрі «Україна» відбувся показ нового художнього фільму Станіслава Говорухіна «У стилі Jazz».


Режисер Станіслав Говорухін двадцять років працював в Україні. Має почесне звання – Заслужений діяч мистецтв України. Митець є автором багатьох відомих фільмів – «Вертикаль», «Місто зустрічі змінити не можна», «Десять негренят». Створював фільми також і для дітей – «Робінзон Крузо», «Діти капітана Гранта», «Пригоди Тома Сойєра». Станіслав Говорухін переконаний, що достойне майбутнє полягає не в ефективному розвитку економіки, а в тому, якими виростуть наші діти. Саме дітям, підліткам повинна приділятися особлива увага, адже вони є основним багатством, нашою надією, і від сьогоднішнього виховання підростаючого покоління залежить наша доля. Сам режисер, до речі, багато читає художньої літератури, пише картини, які демонструються на виставках, знімається у кінофільмах.
Музичну комедію «У стилі Jazz» можуть із задоволенням дивитися представники усіх поколінь – як молодь, так і люди старшого віку. В основі сюжету фільму – розповідь про жіночу родину (мати – стюардеса, старша донька – актриса, а молодша – флейтистка), у житті якої з’являється молодий, красивий чоловік. Головні ролі виконали Олена Яковлєва, Ольга Красько, Аглая Шиловська та поляк Михайло Жебровскі, який зіграв у оскароносному «Піаністі» Романа Поланскі. Фільм також насичений яскравими епізодами з Романом Карцевим у ролі одеського таксиста, Віктора Сухорукова у ролі режисера, Олесі Жураковської в ролі офіціантки та письменниці Тетяни Устинової у ролі самої себе. Фільм збудований за законами імпровізації. У сценарії, який Станіслав Говорухін написав разом із молодим драматургом Ксенією Степаничевою, були вписані тільки основні сюжетні ходи, тому на знімальному майданчику артистам довелося влаштовувати «джем-сейшен». Ключову роль у фільмі зіграв джаз – автором саундреку є відомий пітерський «джазмен» Давид Голощокін.
Фільм зацікавив багатьох людей. Серед глядачів, крім автора фільму Станіслава Говору хіна, були журналіст Віталій Коротич, тренер Олексій Михайличенко, співак Павло Зібров, співачка Маша Фокіна зі своїм дідусем Вітольдом Фокіним, гурт «Пара Нормальних». Організатором заходу виступили Дмитро Гордон та тижневик «Бульвар Гордона».
Олександр ВАКУЛЕНКО

Переглядів: 810 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]