Понеділок, 20.05.2024, 18:17

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Жовтень » 22 » НЕВІДОМЕ ПРО ТВОРЦІВ ДИСКО
15:24
НЕВІДОМЕ ПРО ТВОРЦІВ ДИСКО

Дискотеки – чи не найулюбленіша розвага мільйонів юнаків та дівчат в усьому світі. Покоління за поколінням виховується і формується на танцполах. Музична культура того чи іншого періоду об’єднує та зближує молодь. Минають роки, а теплий спогад про запальні вечірки юності залишається жити. Останнім часом надзвичайно популярними стали клубні дискотеки на чолі з діджеями. Імена багатьох з них вже здобули славу в усьому світі. Хто ж такі ці діджеї? Чому вони так впевнено завойовують увагу молоді? Нам трохи вдалося довідатися про, так би мовити, „закулісне” життя, думки та вподобання творців сучасних тусовок та вечірок.



А розмова відбулася з трьома відомими кременчуцькими діджеями, які розповідали нам про своє життя-буття. Для широкої публіки вони – Dj ProtasOn, Dj Muhanik та Dj Projekktor, а для друзів – Максим, Коля і Євген.
- Хлопці, з чого розпочалася у вас така шалена любов до музики?
- Швидше за все, це у нас не любов до музики, а до організації веселих масових заходів. У Кременчуці ми влаштовуємо запальні вечірки. Ми є членами Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій та Молодіжного парламенту міста. Це ті організації, які реалізовують у Кременчуці молодіжну політику, та влаштовують масові заходи, у тому числі й розважальні. От ми і несемо відповідальність за цей сектор роботи у своєму місті, починаючи від маленьких вечірок і закінчуючи масовими святкуваннями Дня молоді, тощо. Окрім дискотек, ми ще й навчаємося у Кременчуцькому державному політехнічному університеті. У майбутньому матимемо професії автомобіліста, бухгалтера та юриста.
- Як давно ви працюєте разом і маєте спільне хобі?
- Спільну справу ми робимо вже чотири роки. Сказати, що музика наше хобі - не зовсім точно, швидше за все наше хобі - це організація масових заходів.
- Яку музику найчастіше слухаєте задля власного задоволення?
- У всіх абсолютно різні стилі. У більшості діджеїв немає якоїсь однієї пристрасті до того чи іншого музичного напрямку. Є музика і все. Ми більше звертаємо увагу на якість відповідного треку чи пісні, аніж напрямку в цілому. У будь-якому музичному напрямку може бути щось незвичайне. У нашій роботі багато чого залежить від, так званої, аудиторії, яка збирається на вечірці. Тому ми – меломани.
- Для кого найбільше любите влаштовувати дискотеки?
- У Кременчуці ми організували проект „Shcool-Party”. На сьогодні це наймасштабніший проект міста для школярів та студентів, вони найактивніша група молоді у плані розважальних заходів. З ними найцікавіше.
- Ваші професії, які ви здобуваєте у ВУЗі, мало співзвучні з музикою. Як вдається поєднувати непоєднуване і чого хотілося б насправді досягти в житті?
- Насправді хотілося б третього... ми як і всі нормальні люди, мріємо про щось своє. Наприклад, мати у майбутньому власну справу, яка б приносила гроші. І це не обов’язково має бути пов’язано з музикою, автомобілями чи бухгалтерією.

Надія Сенчило

Фото Ю. Сабадишиної
Переглядів: 951 | Додав: sasha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]