Субота, 04.05.2024, 18:16

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 9 » Немає нічого неможливого
15:07
Немає нічого неможливого
Це був 2020 рік.
На Україні в одному невеличкому місті жив чоловік на ім’я Олександр. Ні родичів, ні знайомих він не мав. Олександр був винахідником. Завжди сидів у себе у квартирі на 15-му поверсі і щось конструював. Олександр мріяв винайти прилад, який би міг повертати старим молодість, а мертвих – до життя.Єдиним партнером по роботі у винахідника був пес-робот Бім. До речі, якого Олександр сконструював сам. Собака вмів спускатися по сходах і передавати чергові винаходи Босу. Сам хазяїн цього ніколи не робив.
От він знову винайшов винахід. А саме сканер, який може сказати, скільки років будь-якому предметові. І ось коли Бім повертався від Боса, один студент, який цікавився роботами, простежив за собакою. Ні, він не хотів зробити нічого поганого. Студент бажав познайомитися із власником і, при можливості, викупити такого розумного песика. Звичайно, різних собак-роботів на той час було багато. Але таких, щоб могли на собі верхи бабусь перевозити через дорогу, хлопець не бачив.
От вони вже на 15-му поверсі. Вірніше собака, а студент поверхом нижче. Бім торкнувся лапою до дверей і разом із валізою, повною грошей, зайшов у квартиру. «Шпигун» знав: якщо зробить теж саме, - це буде безрезультатно. Тому він вирішив просто подзвонити. Двері заграли, засвітилися. І ось перед студентом з’явився Олександр. Оскільки чоловік рідко зустрічав гостей, він невдоволено запитав: «Хто ви? І, що вам від мене потрібно?»
- Я Давид – студент-першокурсник. У вас така розумна собака! Чи не могли б ви мені її продати?
- Продати єдиного друга – нізащо. Але якщо вже на те пішло, то я зроблю вам такого ж самого.
- Справді? А коли він буде готовий? І скільки буде коштувати?
- Приходьте за ним десь через тиждень. А щодо ціни, то вважай, що це подарунок.
Студент подякував і пішов додому.
Через 5 днів собака був майже готовий. Та ось у ніч з 5 на 6 день Олександру приснився сон, що він, нарешті, винайшов той чудо-прилад, що рятує людей. Навіть назву уві сні придумав «Life Again». У перекладі з англійської – життя знову. Вранці, щойно прокинувшись, Олександр, забувши про все (звичайно, окрім «Life Again»), сів за свій ноутбук. Він почав шукати різну інформацію про тіло людини, про відновлення клітин та, що потрібно для нормального функціонування різних органів. Винахідник 4 години був у пошуках потрібного в Інтернеті. У нього вже були думки, як винайти цей чудо-прилад.
Аж раптом Олександр згадав про обіцяний подарунок. Чоловік був задоволений, що його мрія скоро здійсниться. Але через те, що завжди ходив замріяний, він ледве встиг сконструювати робота. Проте, встиг. Студент хотів, щоб ім’я собаки якось нагадувало про того, хто її зробив. Тому також назвав собаку «Бім».
І ось, коли обіцянка виконана, Олександр міг працювати над приладом «Life Again». Чоловік вкладав у прилад усю душу, а разом з нею своє здоров’я та багато грошей. Часто Олександрові доводилося по кілька днів не спати. Він їздив по всьому світу в пошуках потрібного для свого приладу. І ось, нарешті, через 2 роки «Life Again» лежить у нього на столі. Невеличка коробочка, що спочатку б’є струмом, а потім світить і відновлює функції різних органів. Під ними потрібно полежати всього 25 хвилин для потрібного ефекту. Як виявилося, працювати цей прилад може дуже довго. Лише потрібно заряджати перед користуванням.
Винахідник приладу був просто на сьомому небі від щастя. Але він дуже виснажений за два роки. Тому після кількох інтерв’ю та отриманих за винахід грошей Олександр поїхав на відпочинок. З собою він взяв лише одяг, гроші, «Life Again», Біма та зарядний пристрій для телефону.
Пройшла година, і Олександр був у потязі. По дорозі він розповідав сусідам, як він випробував прилад на померлій собаці і тим самим повернув її до життя.
Коли Олександр приїхав, він у першу чергу зняв квартиру. Але довго в ній перебувати чоловік не збирався. Оскільки це було літо, поряд море. І Олександр вирішив, що треба біля води розбити палатку. Того ж дня він її купив і разом із собакою попрямував до моря.
Йдучи по дорозі, Олександр побачив жінку – кучеряву брюнетку з довгим волоссям. Її звали Лілія. Жінка продавала електронні каталоги з широким вибором одягу. Після того, як Лілія все розпродала, вона пішла купатися і почала тонути. Ніхто не встиг її врятувати. І ось настав той момент, коли знадобився прилад. Усього 25 хвилин, і жінка знову жива. Олександр і Лілія закохалися одне в одного. Незабаром вони одружилися.
Не раз після того молодята переконувалися, що на світі немає нічого неможливого.
Вікторія Плахотнюк
Переглядів: 675 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]