Субота, 18.05.2024, 04:43

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Квітень » 13 » Музика пошуку істини
16:34
Музика пошуку істини
Прості слова, та як іноді важко їх знайти серед щоденного мотлоху. Це саме ті слова, які рано чи пізно народжуються у душі кожної людини та звучать кожного разу по-різному. Лише прості слова, які і є ключем до істини. Лише прості слова і нічого зайвого - це проект Святослава Вакарчука «Вночі», який ми мали нагоду бачити у Кривому Розі. Величезна феєрія музики та емоцій не залишила нікого байдужим, вирій думок та почуття чогось світлого та доброго у душі – особисто моє надбання від концерту. Живий звук та дійсно гарне інструментальне супроводження дуже допомагали цьому. Почуттям свободи та весни у душі перейнялися усі глядачі, потім ще довго люди на вулиці співали улюблені пісні гурту. Хоча концерт затримався на цілу годину, і тому дехто вже пішов, ті, хто залишилися, були у захваті. Здавалося б, «Океан Ельзи» - досить молодіжний гурт, та приємно було бачити людей різного віку, як дорослих так і дітей. Попереду мене сидів маленький хлопчик, який, напевно, і не розумів, про що співає «дядько на сцені» та чому усі так дивляться на нього, але він так щиро танцював та плескав у долоні - хай не там, де потрібно, та усе ж таки це було по-дитячому мило і відверто. Наприкінці всі так захопилися дійством, що навіть не хотіли відпускати команду зі сцени, тож артисти співали на біс. Усе пройшло досить органічно та спокійно, саме так, коли збирається купа людей зі схожими інтересами. Пісні вгадували ще з перших акордів, що підтверджувало те, що людям дійсно подобається така музика. Проект «Вночі» взагалі відрізняється від того, що є зараз у телевізорі, так само як і від того, що зазвичай робить гурт «Океан Ельзи». Як щиро зізнався соліст гурту Святослав Вакарчук: «Ми навіть не очікували, що проект так сподобається людям. На початку він робився музикантами для музикантів. Дуже приємно, що глядачі оцінили нашу творчість». Альбом «Вночі» - це збірка не тільки філософських та ліричних текстів, а ще й музика, яка часом каже більше, ніж слова. У проекті були задіяні найкращі та найвидатніші музиканти України. Прем`єра відбулася не традиційно в Києві, а у Львівській опері, бо там, по-перше, - найкраща акустика, а також саме зі Львова почався гурт «Океан Ельзи».
Зараз, коли усі розмови людей тільки про кризу та про те, як її подолати, - дуже приємно було відчути домашню гостинну атмосферу кав`ярні. На сцені, окрім великої кількості інструментів, стояли казкові ліхтарі та висіла вже традиційна для проекту вивіска «Кав`ярня Вночі». Тепер я впевнена у тому, що життя не закінчується, поки ще є люди, які вірять у краще та шукають істину!
Чи хтось сказав тобі, що буде легко?
Та хіба ти можеш жити без мети?...
Саме прості слова приносять гармонію у наші зневірені душі, дають надію жити, мати мрію, вірити. Іноді якась година часу робить тебе зовсім іншою людиною, змушує нарешті зупинитися та побачити світ. Світ - дійсно гарний та різнобарвний, світ, який чекав на тебе, світ, у якому вже давно ВЕСНА!
А за вікном майже весна,
Так несподівано вона змінює все наше майбутнє…
Люди! Гарна новина: гурт «Океан Єльзи» збирається у турне з новим альбомом «Дольче Вита». Перша частина туру, що з цього березня до кінця квітня,- в Россії, а потім - чекаєму гурт у себе вдома!
Христина Довгаль
Переглядів: 735 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]