П`ятниця, 26.04.2024, 07:56

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 6 » «МІС УКРАЇНА-2010». РОЗДУМИ ПІСЛЯ КОНКУРСУ
13:04
«МІС УКРАЇНА-2010». РОЗДУМИ ПІСЛЯ КОНКУРСУ
У Національному палаці мистецтв «Україна» відбувся
ХХ конкурс краси «Міс Україна-2010».
Організаторам конкурсу краси вдалося створити атмосферу вишуканості та досконалості. Почесних гостей, які проходили червоною доріжкою, супроводжували оплески глядачів та спалахи фотокамер. Пожвавлення викликала поява одразу декількох переможців минулих конкурсів краси. Кількість глядачів стрімко збільшувалася. Ось і весь зал палацу «Україна» виявився заповненим вщент. У першому ряду розмістилося журі, яке очолила італійська кінозірка Орнелла Муті. Оцінювати вроду українських красунь також прибули не менш популярні зірки кіноекрану – Памела Андерсон, Елізабет Херлі, Жан Клод ван Дам, українська модель Сніжана Онопка та інші.
У конкурсі «Міс Україна-2010» взяли участь 26 претендентор на корону – чотири представниці Одеси, три – Києва та по одній – із Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Севастополя, Львова, Вінниці, Житомира, Запоріжжя, Луганська, Херсона, Хмельницького, Тернополя, Рівного, Чернігова, Сум, Сіверодонецька, Краматорська, Комсомольська та Буковеля.
Дівчата виходили на сцену п’ять разів, демонструючи свою красу та наряди від дизайнерів Ольги Громової і Катерини Шаховської.
Нарешті, настала довгоочікувана мить – рішенням журі «Міс Україною-2010» проголошено третьокурсницю факультету менеджменту Одеського міжнародного університету Катерину Захарченко. Першою віце-міс стала Наталія Ситнікова із Краматорська, другою віце-міс – Юлія Стратегопуло з Вінниці. Титул «Міс глядацьких симпаній» отримала Ганна Рибакова з Одеси.
Незважаючи на те, що ми постійно бачимо в Україні красивих дівчат, які могли б залишити в аутсайдерах представниць інших народів, наші красуні чомусь брати участь у міжнародних конкурсах краси особливого бажання не виявляють. А якщо ще глянути в минуле, то можна й там помітити, що в українців зовнішня краса ідеалом для обожнювання ніколи не була. У чому ж криється причина?
Справа у тому, що українці, напевно, є найстарішим народом у світі. Тому українки вже на генетичному рівні усвідомлюють, що людина на 99% складається з тонкоматеріальної інформації, енергії та матерії – душі, і лише 1% - із грубої матерії, нашої білкової оболонки – тіла. Отже, людина представляє собою складний механізм, де душа – первинна та вічна, а тіло, яке й оцінюється на конкурсах краси, є вторинним і тимчасовим. Тому українки просто ігнорують вторинні заходи. Звичайно, не всі. Адже у країні проводяться конкурси краси, й переможниці або призерки потім беруть участь у світових форумах. Це їхній вибір, який ми поважаємо, адже життя – це еволюційний процес, і кожен самостійно обирає собі життєву дорогу. Ми радіємо за їхні успіхи й сумуємо після невдач. Але більшість українок усе ж обирає первинні, вічні цінності. В цьому й полягає феномен українців – нести людству духовність та бути прикладом для інших народів.
Олександр ВАКУЛЕНКО
Фото автора
Переглядів: 743 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]