Середа, 24.04.2024, 07:16

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Квітень » 19 » LOBODA - її гучний "ПОЧАТОК"!
16:11
LOBODA - її гучний "ПОЧАТОК"!
Упродовж трьох місяців прихильники співачки з нетерпінням очікували на зустрічі з LOBODою, і артистка сповна виправдала їх надії. На суд улюбленої публіки LOBODA представила результат своєї довгої і наполегливої роботи, плід спільної творчості співачки та її команди.
Концерт був вимушено затриманий на дві години. Інтерес до нового творіння LOBODи спровокував небувале стовпотворіння біля входу в концерт-хол. Щоб вмістити усіх, хто бажав, довелося відкрити доступ в VIP сектор, створивши єдину фанзону, навіть сходи і парапети перетворилися на суцільний танцпол. На збільшеній удвічі сцені, обставленій світловими приладами, прожекторами, високотехнологічними анімаційними приладами, також помістили величезний світлодіодний екран, на якому транслювали візуальні образи і арт-фрагменты. Спеціально для шоу "Початок" був створений відеоряд, який утілював особисте емоційне бачення артистки. Відкрила шоу LOBODA монументальним творінням "Початок", який спеціально записала і вперше виконала на своєму шоу, а також презентувала декілька нових потенційних хітів, які частково записувала в Києві і в США : "Хмари", "40 градусів" та інші. Не забула і про пісні, з яких починала сольну кар'єру, - в унісон з публікою артистка виконала ремейки на свої хіти. Концерт відвідали сестра і батьки співачки, які із захопленням і гордістю спостерігали за роботою дочки. Також в залі були присутніми друзі і колеги співачки, серед яких були помічені : Віра Брежнєва, Сергій Перман, Дмитро Царенко, Олексій Гончаренко, Юліана Райцина, Анатолій Анатолич, Юлія Кавтарадзе, Тетяна Денисова, Франциско Гомес, Максим Бахматов, група Діо фільми та інші. Для здійснення зйомок концерту було використано вісім камер і кран з телескопічною стрілою, а також задіяні кращі оператори "Тінспіріт продакшен" на чолі з режисером Євгенієм Синельниковим. Після двогодинного марафону зал довго не відпускав LOBODу зі сцени. На біс прозвучало легендарне творіння Курта Кобейна "Smells like teen spirit". Після концерту на своїй сторінці в facebook співачка у черговий раз подякувала своїм вірним шанувальникам: "Закінчили. Спасибі усім, хто був зі мною сьогодні. Спасибі, моя улюблена команда за рівень і професіоналізм. Спасибі Вам за час і, головне - за бажання провести цей вечір разом зі мною. Люблю. Щаслива. Loboda".
LOBODA NEWS
Переглядів: 682 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]