Четвер, 02.05.2024, 17:10

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 13 » ЛЮБИ ЖИТТЯ
12:41
ЛЮБИ ЖИТТЯ

Учні Пирятина приєдналися до молодіжного руху «Люби життя»
Нещодавно для учнів однієї із загальноосвітніх шкіл міста Пирятина пройшла акція «ВІЛ – стосується кожного». У рамках акції активісти розповіли молодим людям, що таке СНІД і методи його профілактики, провели відеолекторій, роздавали пам’ятки і буклети про профілактику СНІДу.
Учнівська молодь готова сприймати та активно ділитися з однолітками інформацією про ВІЛ–інфекцію/СНІД. Можна почути, що СНІД – непопулярна тема. Але саме Україна сьогодні має сумну статистику щодо темпів поширення ВІЛ/СНІДу. Більшість людей не відносять цю проблему до себе, більше того, не достатньо володіють інформацією про шляхи передачі інфекції, що у свою чергу породжує багато міфів і збільшує темпи її поширення..
«В еру венеричних хвороб та ВІЛ/СНІДу кожен з нас повинен знати, як не заразитися. Кожен має знати, як поводитися, коли таке сталося саме з тобою і як ставитися до таких людей у суспільстві. Головне - не просто надати інформацію, а мотивувати кожного до змін у поведінці, якщо вона є ризикованою», - стверджує П. Григоренко, начальник відділу охорони здоров’я Пирятинської РДА.
Очевидно, що є нагальна потреба в наданні дохідливої та переконливої інформації з питань ВІЛ/СНІДу та прищепленні життєвих навичок, необхідних для формування відповідальної поведінки. Молодь – особлива категорія населення. Від неї значною мірою залежить не лише сучасний, а й майбутній економічний та соціальний розвиток країни.
Статистика свідчить про необхідність надання якісних та системних соціальних послуг для підростаючого покоління.
Робота ПОМГО «Твій Світ» направлена не тільки на захист дітей та молоді від СНІДу, але й сприяє їх єднанню для запеклої боротьби зі шкідливими звичками, допомагає освітянам у проведенні відповідної просвітницької та профілактичної роботи серед учнівської молоді щодо подолання окремих суспільно-моральних проблем та негативних проявів у молодіжному середовищі, зокрема СНІДу, і утвердження здорового способу життя.
Провідний бібліотекар відділу обслуговування районної бібліотеки Любов Литвинова, спільно з якою проходив захід, переконана, що подібні молодіжні ініціативи повинні знаходити підтримку в суспільстві, - серед представників влади, бізнесу, батьків тощо.
Тому відтепер метою подібних заходів буде і заклик до об’єднання зусиль громади, пошук небайдужих, які б працювали волонтерами та поширювали просвітницьку інформацію про ВІЛ/СНІД.
Олександр Чепур,
голова ПМГО «Твій Світ»

Переглядів: 855 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]