Субота, 20.04.2024, 14:54

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 13 » Яку музику слухаєте?
12:21
Яку музику слухаєте?
Без зайвих церемоній питаю: яку музику слухаєте?
І чи входять до переліку улюблених треків пісні наших, українських виконавців?
Віктор, 16 років:
- Мій батько був металістом, слухав тільки рок-музику, бився з реперами – і я так роблю. Слухаю Black Sabbath, The Doors, The Who, Nirvana, Metallica, The Cure, Pink Floyd, Deep Purple, Radiohead, Queen, Whitesnake, Jimmi Hendrix… Тобто, в основному, «класику». А також дещо новіше: Linkin Park, The Rasmus, Sum 41. Як бачите, усе іноземне. А українське? Ну, інколи ТОЛ можу послухати.
Марія, 19 років:
- Я патріотка. Тому слухаю переважно українську музику. Це, звичайно, трохи важко – на музичних каналах її не крутять. Доводиться шукати у друзів, скачувати десь… А найкращий варіант – то регулярно «фестивалити». Там, на фестивалях, і друзів нових знайдеш, і хорошу музику послухаєш.
Є надзвичайно багато гуртів, які мені до вподоби. Боюся, усіх зараз не пригадаю. Наразі слухаю таке: Механічний апельсин, Мерва, Хмародери, Брем Стокер, Тінь Сонця. Особливо мене «вставляє» від музики Гапочки і Крихітки.
Таня, 23 роки:
- Зараз я вам розповім дуже повчальну історію! Якби мені таке запитання задали ще менше як рік тому, я би відповіла, що українську музику не слухаю. Але одного разу я дивилася телік і випадково клацнула на канал СТБ. Там якраз показували талант-шоу «Україна має талант». Виступали якісь дивні молоді люди, вони грали просто чарівну музику! Я дізналася пізніше, що то була група «В.О.Д.А.» із мого рідного Луцька. Досі дивуюся, як я ніколи раніше не чула про них! Тепер, завдяки тому випадку і дивній музиці гурту «В.О.Д.А.» я слухаю файну українську музику.
Олег, 17 років:
- Ні, українську музику я не слухаю. Хоч нас звідусіль закликають «купувати українське, бо воно добре» (чи як там?), я на це не зважаю. Просто зараз мені подобаються британські, американські гурти. Обожнюю слухати радіо Planet Rock - там класичний, «архаїчний» рок. Справді якісного року чомусь, на жаль, майже не крутять на звичайних українських радіостанціях. Одна попса.
Олександр, 20 років:
- Якось так трапилося, що я ріс на музиці безсмертних гуртів AC/DC і Depeche Mode – і дотепер їх обожнюю. А загалом мої музичні смаки різноманітні. Не тягне тільки на класичну музику.
А щодо українських виконавців… Обожнюю Фліт (до цих пір не можу забути їхню пісеньку про їжачка), Тартак, ТіК, а особливо – гурт Гайдамаки! Вони просто фантастичні!
Ліліана Філіпчук

Фото М. Максименка
Переглядів: 875 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Железный  
0
сорі- *Кременчук

1 Железный  
0
Ой-йо-йо-йойой((( Як же ж все запущено((. Українські музиканти уже давним давном здвинули найрізноманітніші музичні течії з мертвої точки і набирають с кожним роком все більших обертів. Скільки фестивалів і найрізноманітніших концертів відбувається майже не що місяця! Люди добрі, по "ящику" ви ніколи нічогісінько і не почуєте про гурти- тому що це все "не формат". Найкращий і найдешевший помічник в музиці це- інтернет.
По поводу гуртів то те що перше позгадую(наше українське): Niagara(якщо не помиляюсь Львів),
PINS (Кременчуг), АННА, ТОЛ, Бумбокс, Димна суміш, ДМЦ(Полтава), Крихітка Цахес, Оркестр ЧЕ(Харків),
5-nizza(Харків), Очеретяний кіт, Тартак, Перкалаба, Я и друг мой грузовик, чи навіть Лесь Подерев"янський- чули мабуть?=))))))))) і так далі і таке інше. Гуртів просто масса!!! при тому дуже пристойних. Цікавтеся- і знайдете массу цікавої музики нашої країни.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]