Четвер, 25.04.2024, 07:46

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 24 » Якщо труднощів лякатись - справжнім десантником не стати...
11:55
Якщо труднощів лякатись - справжнім десантником не стати...
Цих хлопчаків та дівчат, незважаючи на вікову різницю, об΄єднало і спільне захоплення небом, і сувора романтика військової служби, яка надійно заволоділа їхніми юними серцями. Вони пишаються не модним одягом, не батьківськими статками або соціальним статусом, а званням курсантів військово-патріотичних об΄єднань та клубів, де гартують свій дух та фізичний стан. Щоб у потрібний час стати на захист своєї Батьківщини, людської честі та гідності, виявити себе справжніми патріотами, на чому наголошує Верховний Головнокомандувач Збройних Сил, Президент України Віктор Янукович. І вище для них звання сьогодні – юний десантник. Тому цілком природно, що базою удосконалення майбутнього вишколу для них стала цього року авіаційна комендатура під командуванням полковника Віктора Дейнеги, яка гостинно прийняла плановий літній польовий збір дитячо-юнацьких військово-патріотичних клубів парашутно-десантного спрямування. Близько ста учасників віком від 10 до 19 років визначили представницький склад заходу, а його географія включила у себе не тільки міста Полтавської області, такі як Полтава, Кременчук, Хорол та Чутове, що представляють ВПК «Гвардія». Вперше на Полтавщині участь у зборах взяли і гості із міст Київської області: фастівський клуб «Каскад» та обухівський - «Миротворець»
Програма зборів передбачає опанування його учасниками у польових умовах теоретичних та практичних навичок із загальновійськових дисциплін, зокрема, з тактичної, вогневої, стройової та фізичної підготовки. Крім того, до курсу навчання включені і спеціальні профільні дисципліни: військово-десантна, горна, інженерно-саперна та військово-медична підготовка. Заняття проводять досвідчені викладачі - інструктори, які мають досвід військової служби та відповідну фахову підготовку.
Як зазначив керівник зборів - голова Полтавського обласного військово-патріотичного об΄єднання «Гвардія» В΄ячеслав Курган «… досвід проведення подібних заходів юні десантники набувають вже четвертий рік поспіль, і кількість бажаючих стати членами наших клубів і в обласному центрі, і в інших містах регіону постійно зростає. Причому, їх специфіка та діяльність викликає зацікавленість не тільки серед хлопців, а й дівчат. Прикладом тому є і нинішній польовий збір, де кількість дівчат від його учасників складає близько 12 відсотків. Розпорядок дня та занять максимально адаптований під армійські умови але з урахуванням вікового складу курсантів. Військові та спеціальні дисципліни доповнюємо і культурно- просвітницькими та розважальними заходами, що у значній мірі сприяє більш яскравому наповненню плану польового збору. Так, за сприяння заступника командира частини з виховної роботи майора Олександра Зеленського була організована цікава та змістовна екскурсія до музею бойової слави 13-ї гвардійської важкої бомбардувальної дивізії та музею дальньої авіації під відкритим небом. Ми повинні не просто оволодівати військовою наукою, а й свято шанувати історію та бойові традиції старших поколінь. Це - невід΄ємна складова виховного процесу. Активізацію ж своєї діяльності вбачаємо не тільки у зростанні кількісного складу, а й у підвищенні якості роботи по популяризації військової служби, військово-патріотичному та фізичному вихованню молоді. З цією метою розробляємо пропозиції та документальну складову по створенню на території даної авіаційної військової комендатури постійно діючої бази підготовки юних десантників. Сподіваємось на плідну спільну співпрацю та дієву підтримку як органів державної влади, так і керівництва військового відомства…»

Володимир Лазарєв. Полтава.
Фото автора.
Переглядів: 821 | Додав: sasha | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 3
3 Arvin  
0
I feel safietisd after reading that one.

2 Юля  
0
Да лучше поддерживать здоровый способ жизни!

1 Николай  
0
Побольше бы такой молодёжи!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]