П`ятниця, 26.04.2024, 05:20

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 29 » Які професії будуть затребувані через 10 років
15:14
Які професії будуть затребувані через 10 років
Маркетолог - Аналітик даних
Кожну хвилину користувачі YouTube завантажують 48 годин відео, користувачі Facebook обмінюються 684478 одиницями контенту, а Google отримує 2 мільйона запитів для пошуку, як зазначає компанія Domo. Оскільки даних стає все більше, то все менше людей необхідно для збору інформації, і все більше – для її аналізу і з’ясування цінності матеріалів, що зберігається в мільярдах терабайт. Деякі з найпрестижніших та найбільш оплачуваних робіт в найближчі 10 років будуть належати інтернет-статистам і збирачам необхідних даних, людям, які не тільки збирають цифри, але й вміють аналізувати їх, формуючи закономірності для прийняття бізнес-рішень.

Санітар - Медичний «roboticist»
З кожним роком все популярнішим стає використання роботів в медицині. Японія є лідером в сфері розробки роботів для догляду за літніми людьми, кількість яких невпинно зростає, крім того розробляються реабілітаційні та терапевтичні роботи від Honda і Toyota. Спеціалісти у сфері медицини, що вміють працювати з роботами, будуть необхідні для проектування, будівництва та експлуатації цих пристроїв, що замінять людей і забезпечать більш кваліфіковану допомогу пацієнтам.
 

Асистент - Освітній технолог
У той час як державні університети у багатьох країнах страждають від нестачі фінансування, вища освіта в цілому є сектором, що швидко розвивається: 170 мільйонів людей навчалися у вищий навчальних закладах в 2009 році, на 160 відсотків більше, ніж у 1990 році. Освіта в Інтернеті, цільовою аудиторією якої раніше вважалися лише ті, хто не зміг потрапити в коледж, розвивається швидкими темпами. Програмісти та освітні технологи будуть необхідні для розробки онлайн-курсів, які забезпечать цікаве навчання у віртуальному світі. Беручи за приклад Udacity і OpenCourseWare, з’являються все нові й нові освітні платформи, що потребують модерування, залучення студентів. Радійте! Дні професорів, які бубонять щось в лекційних залах майже закінчилися.

Майстер на будівництві - Смарт-інженер
Обсяг будівельної індустрії складає більше $ 7 трлн в світі, і він зросте до 12 трильйонів доларів до 2020 року, оскільки буде розвиватися ринок нерухомості в Китаї, Індії, Латинській Америці та на Близькому Сході. Нові транспортні системи – від машин без водіїв до поїздів на магнітних подушках – вимагають застосування оновленої інфраструктури. У розвинених країнах міські центри будуть модернізовані або заміщені – новими технологіями та матеріалами. А з розвитком «розумних будинків» нові типи інженерів, проектувальників і будівельників будуть необхідні, щоб встановлювати цифрові технології в наших будинках.
Екскурсовод - Космічний навігатор
На сьогодні майже нема такого місця на землі, куди б ви не змогли дістатися на літаку або кораблі. Оскільки космічні перегони не припиняються, то подорожі над атмосферою Землі скоро не будуть привілеєм лише космонавтів (або мільйонерів). Федеральне авіаційне управління США прогнозує, що протягом наступних 10 років космічний туризм стане індустрією на мільярд доларів. Virgin Galactic має більш ніж 500 бронювань для суборбітальних польотів, які планується розпочати вже в наступному році. А компанія Bigelow Aerospace збирається відкрити космічний готель вже в 2016 році. Це може прозвучати як щось з роману Айзека Азімова, але якщо є одна річ, яку ми знаємо про майбутнє, то це те, що скрізь, куди фахівці і технологи йдуть, письменники-фантасти вже були.

Переглядів: 868 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]