Четвер, 02.05.2024, 21:08

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 10 » Як приєднатися до «Твого Світу»
11:48
Як приєднатися до «Твого Світу»

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» запрошує молодь до своїх лав!
Шановний друже! Якщо тобі небайдужий світ, який тебе оточує, якщо ти бажаєш зробити його добрішим, то найкращий спосіб – зробити це з однодумцями, що розділяють твої прагнення і бажання. Саме такі люди працюють у Полтавській обласній молодіжній громадській організації «Твій Світ», і вони чекають на тебе, людину з активною громадською позицією.
Ми раді, що, читаючи ці рядки, ти можеш поділяти цінності нашої молодіжної громадської організації, бо це - загальнолюдські цінності: повага до кожної особистості, дружелюбність, людяність, особистий приклад у житті й відповідальність у роботі перед тими, кого ми підтримуємо, та тими, хто підтримує нас. Це цінності, які молодіжна громадська організація «Твій Світ» принципово захищає ось уже 5 років і захищатиме завжди.
Сьогодні нам потрібна твоя підтримка, твої таланти, твій ентузіазм.
Запрошуємо тебе до лав нашої організації.
Ми - команда однодумців, які об’єдналися заради задоволення інтересів і потреб молоді. Ми - теж молоді люди, які хочуть, щоб для кожної молодої людини був забезпечений доступ до освітньо-інформаційних і соціальних послуг. Ми намагаємося створювати такі умови, щоб підліток чи молода людина, виходячи з рівних можливостей, могли реалізувати свій потенціал, бути здоровими духовно і фізично та прагнули здорового способу життя.
Фундаментом нашої громадської організації, як і всього громадянського суспільства, — є соціально-активні молоді люди, які хочуть працювати та втілювати у життя свої задуми в складних умовах сьогодення.
Наші працівники і волонтери, якими ми дуже цінуємо, роблять усе, аби допомагати підліткам оцінити свої можливості, розкрити таланти, навчитися спілкуватися і стати активними громадянами. Звісно, зараз у суспільстві дуже мало уваги звертають на ці важливі питання. Щоб змінити цю ситуацію, був розроблений проект «Будуємо майбутнє разом». Він підтримується Фондом сприяння демократії Посольства США і передбачає дії, спрямовані на активізацію волонтерського руху та залучення молоді до громадського життя.
Нам болить те, що Україна є однією з небагатьох країн світу, де так гостро постають проблеми поширення ВІЛ/СНІД, алкоголізму наркоманії. Для цього нами був створений рух «Люби життя», приєднатися до якого може кожний! Програми громадської організації «Твій Світ» взаємно інтегровані між собою і присвячені єдиній меті — кожній молодій людині дати реальний шанс бути успішними, постійно відчувати турботу, увагу і підтримку. Разом з усією громадою ми несемо відповідальність за цих дітей, — це наші діти. Тож давайте перейдемо від слів до справи!
Зараз ми почали створення унікального молодіжного проекту «Лови свій шанс!». Багато підлітків і молодих людей уже подали свої пропозиції, на кшталт: «Потрібно зібрати добровольців, провести у місті акцію по захисту від ВІЛ/СНІД», або «Зібрати речі, якими ми не користуємось (але вони ще в нормальному стані) та віддати речі (іграшки) до дитячого будинку».
У кожного з вас є можливість стати автором цього проекту! Ми чекаємо на твої ідеї і пропозиції щодо проведення різних акцій, заходів і зустрічей для молоді і разом з молоддю! Долучайся до однодумців! Ставай активним учасником не тільки обговорень, а і майбутніх дій у місті! Ми хочемо почути, яким ти бачиш майбутнє. Ми відкриті для всіх, хто поділяє наші принципи й готовий працювати разом з нами. Тож, щоб вступити до лав Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ», необхідно поділяти її Статут та Програму. Членом нашої організації може стати молода людина 14-35 років. Заяву на вступ до організації можна подати, зателефонувавши та домовившись про зустріч з одним із керівників організації. Членство в нашій організації може бути і колективним. Якщо ви - ініціативна група молодих людей, гурток, клуб, волонтерський загін, то ви теж можете стати частиною ПОМГО «Твій Світ». Також ми запрошуємо вас приєднуватися до волонтерського руху. Стати волонтером ПОМГО «Твій Світ» можна, заповнивши форму (анкету), яка знаходиться в розділі «Волонтерам» на офіційному сайті організації www.tviisvit.org . Після того, як відправити заповнену анкету на електронну адресу організації, з вами обов’язково зв’яжеться наш представник, з яким ви домовитеся про зустріч.
Але стати частиною ПОМГО «Твій Світ» - це не значить отримати перепустку до спокійного життя – це можливість боротися за свої переконання, як це роблять нинішні члени організації - потужна армія волонтерів, добровільних помічників, допомогу яких важко переоцінити. Боротись і перемагати. Перемогти і відчути себе людиною, особистістю, справжнім громадським діячем.
Це можливість у боротьбі та постійній роботі відчути себе творцем власного життя, бо все в твоїх руках.
Стати членом Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» можна, звернувшись до її представників за наступними координатами: а/с №7, пл. Кузіна, 19, м. Лубни, Полтавська обл., 37500, Україна, тел. (моб.) + 3 80 93 579 16 93, e-mail: tviisvit@gmail.com Сайт: www.tviisvit.org
Сподіваючись на твою небайдужість, із нетерпінням чекаємо зустрічі!
З повагою ПОМГО «Твій Світ».

Переглядів: 951 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]