П`ятниця, 29.03.2024, 14:28

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 706
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 23 » ФЕСТИВАЛЬ ТАТУ В КИЄВІ
12:59
ФЕСТИВАЛЬ ТАТУ В КИЄВІ
У Києві відбувся VII Міжнародний фестиваль тату й пірсингу «Tattoo-Collection-2001».
Корені татуювання йдуть із сивої давнини. У ті часи воно мало в основному ритуальний характер. Згодом татуювання стало ознакою належності людини до певної соціальної групи. З появою електромеханічних приладів робота майстрів тату значно полегшилася. У 1950-х роках в Америці та Європі з’являються тату-студії.
Тату – це не просто захоплення, це повноцінний вид сучасного мистецтва. Підтвердженням цього є постійне збільшення бажаючих бути володарями епатажних зображень на своєму тілі.
Щорічний фестиваль «Tatto-Collection» є наймасштабнішим заходом тату-культури в Україні, де змагаються у своєму вмінні десятки майстрів, проводяться майстер-класи для бажаючих підвищити свій професійний рівень, відбуваються рок-концерти та шоу байкерів. У цьому році гостем фестивалю став Василь Вірастюк, який провів турнір з армрестлінгу. Визнаний спортсмен закликав сучасну молодь до здорового способу життя, адже це шлях до щастя, успіху та творчих досягнень.
У перший день фестивалю відзначився представник Полтавщини – майстер Ворон із Кременчука здобув третє місце у номінації «Велике татуювання», а переможцем у цій номінації визнано Олександра Aborta із Запоріжжя. У номінації «Мініатюрна татуїровка» перемогла Альона Scady з Києва, у номінації «COVER-UP» перше місце посів Радіон Доброхотов (м. Київ), у номінації «INDIVIDUAL» переміг Сергій Єрус, м. Воронеж (Росія), у номінації «БІОМЕХАНІКА» - Дмитро Броня (м.Москва), у номінації «BEST OF THE DAY» - Сергій Петров (м. Київ).
Наступного дня змагання тривали вже у семи номінаціях. Олександр А. Д. із Кишинева святкував перемогу одразу у двох номінаціях – «Реалізм» та «Японська класична». Переможцями також стали: Олександр Bishop (м. Москва) – у номінації «Орнаментна татуїровка»; Олександр Abort (м. Запоріжжя) – у номінації «Кольорова татуїровка»; Катерина Міkky Волкова (м. Москва) – у номінації «Портрет»; Женя Шут, Кишинів – у номінації «BEST OF THE DAY».
У заключний день фестивалю стали відомі імена ще кількох переможців. Відзначилися одразу два білоруські майстри із Бреста. У номінації «BEST OF THE DAY» перемогу здобув Юра Брестський, а володарем «призу глядацьких симпатій» став Євген Тимошук. Приз «Спонсорський фаворит» отримав Олександр Bishop (м. Москва). Кульмінаційною подією стало визначення найкращого майстра фестивалю. Після тривалої дискусії журі вирішило вручити кубок «Golden Масhine» Олександру А.Д. із Кишиньова. Витвір майстра із столиці Молдови «Японія» отримав високу оцінку також і у глядачів.
Олександр ВАКУЛЕНКО
Фото автора
Переглядів: 1092 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Valerka  
0
як зроблю скину фотографію

1 Valerka  
0
Круті тату, хочу собі зробити

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]