П`ятниця, 26.04.2024, 01:07

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 26 » До зустрічі на сайті www.SvitMolodi.at.ua
14:11
До зустрічі на сайті www.SvitMolodi.at.ua
До зустрічі на сайті www.SvitMolodi.at.ua

Дорогі наші читачі!

Вийшов у світ останній друкований номер всеукраїнської інформаційно-пізнавальної газети для молоді та дітей «Світ молоді».
Одинадцять років вона була другом і порадником сотень тисяч українських юнаків та дівчат. Перші її читачі вже давно закінчили школу, отримали спеціальність, працюють і виховують власних дітей.
«Світ молоді» була одним із найкращих молодіжних видань України. У 2008 році вона зайняла друге, а у 2009 році – перше місце на всеукраїнській виставці газетних видань для молоді «Молодіжний акцент», у якій постійно беруть участь більше ста молодіжних та дитячих видань країни. Газета неодноразово отримувала подяки Держкомтелерадіо України за результатами щорічних всеукраїнських конкурсів на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.
Ми намагалися на сторінках нашого видання давати відповіді на всі питання, які вас хвилюють, публікувати найцікавішу і, головне, корисну інформацію, допомагати знаходити вихід із складних життєвих ситуацій. Наша газета постійно друкувала ваші творчі доробки: вірші, оповідання, статті, фотографії, листи, проводила різні конкурси. Ми знайомили вас із життям молодих людей та їх захопленнями, пропагували здоровий спосіб життя, виховували повагу до історії, культури, звичаїв рідного народу, батьків та свого роду. У газеті особлива увага зверталася на формування духовних цінностей, взаємоповаги у сім"ї, етикет та культуру людських взаємин.
«Світ молоді» ми створювали разом з нашими читачами. Багато з них потім пов`язали своє життя з літературою, педагогікою, стали вчителями, викладачами, журналістами. Дякуємо кандидату наук із соціальних комунікацій Сергію Шебелісту з Полтави, який свій творчий шлях у журналістику розпочав у нашій газеті, аспірантці Київського національного університету Надії Сенчило, студентам факультету журналістики Львівського національного університету Юлії Сабадишиній та Ігорю Слотюку, нашому незмінному фотографу на громадських засадах Марату Максименку з Гадяча, Олександру Вакуленку з Києва, Галині Пустовгар та диякону Олександру Гораю з Полтави, Ірині Потаніній, Ліні Кваші, Олені Штепі, Олександру Півню з Пирятина та багатьом-багатьом іншим нашим дописувачам. Багато зусиль докладали для популяризації нашої газети кандидат філологічних наук Любов Дяченко-Лисенко з Черкас, Євдокія Сабадишина зі Сміли, Валентина Чирка з Полтави. Особлива подяка колективу районної газети «Пирятинські вісті», який був першим засновником газети «Світ молоді». Хочемо висловити слова щирої вдячності тим, хто підтримував «Світ молоді» у різні періоди фінансово: ПАТ «Оболонь» та особисто його Президенту Олександру Слободяну, Держкомтелерадіо України та Полтавській обласній раді. Прикро, що останнім часом газета практично ні звідки не отримувала підтримки, тому і настав час для написання цих рядків.
Але нічого у світі не зникає безслідно, просто приходить час для змін. Так і ваша улюблена газета «Світ молоді» продовжує жити, але у трішки іншому вигляді – як Інтернет-видання.
Тож до зустрічі на сайті www.Svitmolodi.at.ua!
З повагою та найкращими побажаннями засновник,
головний редактор газети «Світ молоді» Олександр СИНЯК
Переглядів: 794 | Додав: sasha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Ромашка  
0
Чому нема таких людей, які б підтримали цю газету?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]