Субота, 18.05.2024, 07:25

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Березень » 30 » «ЧЕХОВСЬКИЙ» ЖАРТІВНИК
13:17
«ЧЕХОВСЬКИЙ» ЖАРТІВНИК
За час життя в рідному місті Антон грав у команді КВК «Гольфстрім», працював на місцевих телеканалах. Десь у 2000 році відправився в Київ і влаштувався у проект на каналі «Інтер». Крім того, вів передачі на радіо. У 2003 році став учасником команди КВК «Аляска», де його талант і помітили. Саме в цьому колективі Антон Лірник познайомився з Андрієм Молочним, майбутнім партнером по комедійному дуету.
Взимку 2006-го розпочалася реалізація української версії російського проекту «Comedy Club», а вже навесні сформувався «Дует імені Чехова», що завдяки дотепним і талановитим жартам швидко став популярним.


– Вітаємо Вас, Антоне! Розкажіть, як Ви почали займатися КВК?
– Знаєте, людина біля себе завжди збирає однодумців. У мене була компанія веселих друзів, команда КВК, що складалася з п’яти осіб, і кожен із них був капітаном ще однієї команди. Тобто був такий гумористичний рух.
На тлі цього ми потім робили проекти на кіровоградському радіо і телебаченні, в газетах. Коротше кажучи, творили все, що заманеться. І потім, коли зрозуміли, що стало трохи нудно, усвідомили, що треба щось змінювати. Тим більше, половина друзів уже «рвонула» в Київ і ми за ними слідом потягнулися. Зараз у мене в Кіровограді є четверо людей, смішних і веселих, які мені дуже подобаються, тому що тримаються, живуть у рідному місті. Я їх за це поважаю, адже вони – останні з натовпу кіровоградського гумористичного руху.


– Антоне, конкретно в російському «Comedy Club» є така тенденція, що сам проект почав випускати більш складний продукт і перейшов у кінематограф. Але, на жаль, якість кінороботи не збігається з якістю на гумористичній сцені. Чи існують подібні проекти у нас і чи був у Вас досвід роботи в кіно?
– «Comedy» нікуди й не йшли. Це все створюється в рамках одного гігантського концерну під назвою «Comedy Production», в який входять десятки проектів – таких, що уже в роботі, і таких, що лише планують запустити. Насправді там працює дуже великий адміністративний апарат, щоб уся ця гумористична машина працювала. А тому участь у кіно – це всього лише піар-хід, це робота одного механізму.
Йти з «Comedy» нікому не вигідно. Якщо ти працюєш у «Газпромі», навіщо тобі кудись іти (сміється)? «Comedy» – це майже «Газпром» російського шоу-бізнесу. Щодо кіно, то у нас почали знімати кіно, зняли чотири кінокомедії. Я, щоправда, брав участь тільки у трьох. Оскільки ми ці комедії створювали самі, як ми розуміли, то й фільми, відповідно, вийшли «пластилінові», не надто вдалі.
У Росії схожа ситуація: вони зібрали свою команду, один фільм зняли – ну, не дуже, другий – теж не сильно, ось третій зніматимуть. Але головне, що вони хотіли довести всім, що можуть робити щось самостійно, не тільки гуморити. Можливо, у хлопців із часом щось краще вийде.


– А які проекти Ви плануєте втілити в життя найближчим часом?
– Один із них Ви уже могли бачити. Це передача на телеканалі «Україна» «Насправді-шоу». На жаль, вийшло усього шість випусків, і програму закрили через певні причини. А що буде далі, побачите.
Складно створювати щось нове. Треба або перероблювати успішні російські проекти, або вигадувати щось своє. Аналог чогось російського не завжди роблять у нас якісно, а нове робити страшно.


– Як Ви ставитеся до творчості «Студії Квартал-95»? Чи якісний їхній гумор? Чи бачили Ви їх фільм «Любов у великому місті»? Як він Вам?
– Фільм не бачив, але думаю, що він більш, ніж вдалий. «Квартал-95» – дуже успішний проект, він розрахований на доволі широку аудиторію. Хлопці збирають концертні зали, на відміну від нас, бо ми працюємо виключно в клубах і зорієнтовані на більш вузьку аудиторію. Разом з тим, я дуже поважаю команду Володимира Зеленського за її просто колосальну роботу. Вони професіонали – і крапка.


– Антоне, дякую Вам за це інтерв’ю. І насамкінець, що б Ви побажали нашим читачам?
– Удачі вам і благополуччя, навчайтеся і будьте наполегливими – тоді у вас усе вийде.


Спілкувалася Ольга Бречко
Переглядів: 741 | Додав: sasha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]