П`ятниця, 29.03.2024, 13:32

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 706
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Березень » 28 » «АСОЦІАЦІЯ ДИТЯЧОЇ МОДИ» - СІМ КОЛЕКТИВІВ, НЕНАЧЕ СІМ КОЛЬОРІВ ВЕСЕЛКИ
12:54
«АСОЦІАЦІЯ ДИТЯЧОЇ МОДИ» - СІМ КОЛЕКТИВІВ, НЕНАЧЕ СІМ КОЛЬОРІВ ВЕСЕЛКИ

У «Концерт-Холі» ТЦ «Термінал» м. Бровари відбулося відзначення десятиріччя «Асоціації дитячої моди». У цей святковий вечір лунали привітання, побажання, приємні спогади та пісні. Оплесками зустрічали колекції юних дизайнерів. Студії та класи до ювілею підготували свої програми. Були відзначені і партнери АDМ, які підтримують розвиток дитячої творчості, - ТМ «SELA», компанія «Стиль дитинства», фірма «Камелія», ТРЦ комплекс «Термінал», модельна агенція «Merilin MMG», Міжнародна асоціація дитячого телебачення «SIMBA», журнал «Kids.ua» та інші.
Сім дитячих колективів, неначе сім кольорів веселки, утворюють «Асоціацію дитячої моди». У еліт-класі міні-моделей «Фрі-Стайл» (керівник Тетяна Журавкевич) зібрані найдосвідченіші моделі. «Фрі-Стайл» пишається зіркою модельного Олімпу Анастасією Журавкевич, відомими дизайнерами та моделями Мариною Денисенко та Лесею Саченко, юною актрисою Яною Лобарьовою, Катериною Волощук, модельна кар’єра якої розпочалася у два роки. Студію естетичного виховання «Інфанта» очолює Людмила Власенко. Саме тут розкрився унікальний дизайнерський талант Іллі Коряна. У свої 14 років він має вже 14 колекцій одягу. Студія моди і стилю «Оазис» (керівник Валерія Мусієнко) більше нагадує театр мод. У 2000-2003 роках моделлю студії була Анастасія Зюркалова – відома по фільмах режисера Оксани Байрак. Постійним учасником фестивалів є студія міні-моделей «Фреш», яку очолює Тетяна Добрунова. Юна Маша Василик із цієї студії є дизайнером дуже успішної колекції «На війні, як на війні». Студію моделей «Мі-Леді» очолює Людмила Куркіна. Зірка студії Анастасія Боброва знялася у кліпі Руслани. У цій студії розпочинали свій творчий шлях юні зірки Олександра Мілашина та Зоряна Шевченко. Ті, хто приходить у клас міні-моделей «Ассоль» (керівник Олена Мельниченко), настільки вражені від вихору моди та краси, що залишаються у ньому надовго. «Альта-студія» (керівник Оксана Сокиркіна) є наймолодшим колективом Асоціації, але і в ньому сяють юні зірки – Олена Сокиркіна, Анастасія Рудницька, Аліна Темненко, Катя Лупийчук.
Засновником і президентом «Асоціації дитячої моди» є Ірина Ярмак – людина різносторонніх талантів, яка присвятила своє життя благородній роботі з підростаючим поколінням. Для усіх, хто співпрацює з Асоціацією, творити для дітей, відкривати перед ними нові горизонти яскраво сяючого світу моди – це щастя. Саме це є запорукою успіху Асоціації. Юні моделі займаються тут цікавими справами. Вивчають дефіле, акторську майстерність, хореографію, стиль та моделювання, фото, догляд за обличчям та візаж. Заняття розвивають здібності та таланти дітей, і можна впевнено сказати, що вихованці Асоціації є зразком вихованості та культури для своїх однокласників.
За роки діяльності АДМ здобуто безліч нагород – дипломи за допомогу та сприяння в організації виставок «Baby Expo» та «Kindrex», «Гран-прі» фесталів «Зоряні мости – 2007» (Євпаторія) та «Кубок Карпат – 2007» (Моршин), «Гран-прі та кубок» фестивалю «Від серця до серця - 2007» (Угорщина), звання лауреатів міжнародних фестивалів моди у Словакії, Латвії, Литві та Естонії. У минулому році отримали Диплом Кабінету міністрів України «За сприяння в організації Всеукраїнського конкурсу шкільної форми».
Олександр ВАКУЛЕНКО
Фото автора

Переглядів: 1345 | Додав: sasha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]