Понеділок, 20.05.2024, 22:28

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Грудень » 18 » Шкільні поради
08:01
Шкільні поради
Порада №1:
Запізнюючись на урок, не забудь вломитися у клас в куртці, шапці і, спотикаючись, з ніжними слівцями на вустах. Ні в якому (!) разі не звертай уваги на вчителя і (навіть не подумай) вибачатися! А то ще образиться...
Порада №2:
Урок - це час, який відведено спеціально для тебе. Тому вся увага має бути приділена не всіляким там Мєндєлєєвим-Енштейнам, а саме тобі! Щось не подобається, - говори. Не встигаєш записувати - кричи. І чим дужче - тим краще. Тоді вчитель точно зосередиться на тобі. Не згідний з законом Ома - негайно внось у нього свої поправки, твої наступники (не приведи, Боже) ще цю маячню вчити будуть.
Порада №3:
На уроці географії займись дороблянням фізичної карти світу. Обов’язково відміть «Я тут був». І навіть: «А тут - не був». Повір, учитель оцінить. І вище згадувані наступники - теж.
На алгебрі: навіщо тобі вивчати всілякі там корені. Для цього є біологія. Тому, як тільки вивчиш таблицю множення до 6, - негайно завершуй! Вища освіта у 8-му класі нам ні до чого.
На біології: «З коренями я вже розібрався на алгебрі». Для вчителя це звучатиме більш ніж переконливо. А реакції людського організму ти можеш пречудово вивчити і дома. Для цього тобі буде необхідним: декілька пакетиків чіпсів, коробка цукерок, баунті, не забудьмо про сухарики «Холодець з хроном» (так-так, саме ці, бо інакше дослід не вдасться), булочку з маком, шоколадку з лісовими горішками. І, не забути все це нейтралізувати двома літрами кока-коли. Без неї результат не буде настільки ефективним. Повір, на реакцію довго очікувати не прийдеться. Не забудь на наступному уроці розповісти про неї вчителю якнайдетальніше (ти людина уважна, розумна і не жадібна, можеш досвідом поділитися).
Хімія: я думаю, ти сам розберешся, чим зайнятися (колбочок і порошечків - багато).
Фізика: проведи з класом лабораторну роботу на тему «Вплив вогнеЗАпального засобу на друковано-папірний виріб». Мета: довести, що на фізиці ми розуміємося. Обладнання: сірники (звичайні), підручник з фізики (улюблений). Хід роботи: див. п. «хімія».
Українська мова: о,тут ти можеш показати всі свої знання набуті на підготовчих курсах «Мій двір, мої друзі». Додамо до теорії ще трішки практики, і ти - зірка. Я думаю, що з того моменту в Українському тлумачному словнику з`являться нові, твої власні слова. Ну от, кар`єру письменника ми вже розпочали.
Тож, любий математику/хіміку/письменнику! Якщо ти використаєш усі наші поради, то щасливе майбутнє тобі забезпечено. Але вже поза територією рідної школи. Що робити далі, - див. п. «хімія». smile
Вікторія КРУПЕНЯ
Переглядів: 1216 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]