Понеділок, 20.05.2024, 20:25

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Листопад » 6 » ЧИ МОЖНА ПОКОХАТИ ЛЮДИНУ ЗА КОРОТКИЙ ПРОМІЖОК ЧАСУ?
07:50
ЧИ МОЖНА ПОКОХАТИ ЛЮДИНУ ЗА КОРОТКИЙ ПРОМІЖОК ЧАСУ?
До сьогодні переважна більшість людей стверджує, що кохання з першого погляду не існує. Можливо і має рацію, адже немає упевненості, що хвилинний погляд або помах руки може закохувати людину раз і назавжди.
З чим можна сплутати кохання з першого погляду? Багато хто плутає це почуття з простою симпатією. Вам сподобалася людина, ви зав’язуєте з нею знайомство, починаєте спілкуватися, зустрічатися і поступово починаєте закохуватися. Тому багато людей називає це коханням з першого погляду.
Коли ми зустрічаємо нову, цікаву, ні на кого не схожу людину, ми намагаємося проводити з нею якомога більше часу, щоб дізнатися і зрозуміти її. Ми починаємо закохуватися в людину, з якою познайомилися всього кілька днів тому. Ми переживаємо нові емоції, нові відчуття, ми ніби починаємо життя знову.
Чи можна бути впевненим у тому, що це не захоплення, не швидкоплинне почуття, що це не просто інтерес до нового знайомства? Це дійсно кохання або це короткочасна закоханість? Гарантій ніяких бути не може. Необхідно зрозуміти і дізнатися, ким ви вважаєте цю людину для себе. Не поспішаєте пропонувати людині дружбу, якщо ви дійсно бачите її прихильність до себе. Зрозумійте, які почуття ви плекаєте до людини, і лише тоді ухвалюйте рішення, чи стане для вас ця людина коханою. Перевести в розряд дружби відносини з цікавою і незвичайною людиною ніколи не пізно. А закохувати в себе друга набагато складніше.
Чому багато людей бояться говорити слово «кохаю»? Я маю на увазі стосунки, які тільки почали розвиватися. ви зустрічаєтеся з людиною всього декілька днів і вже готові їй сказати про те, що ви її кохаєте. А вона не поспішає зізнатися вам у тому ж. Що робити? Бити тривогу? Ні, пригадайте про те, що ви прагнете до серйозних стосунків. ви не шукаєте легкий флірт або просто людину, яка б знаходилася поруч. Не поспішайте,кохання стихійно виявляється дуже рідко, більшість людей дуже довго приглядаються, намагаються підлаштуватися, притертися, і лише тоді вони зможуть з остаточною упевненістю сказати вам про своє кохання.
Якщо ви упевнені, що вже покохали когось дуже швидко, не поспішаєте, це може налякати вашу кохану людину. Людина може подумати про те, що ви не постійні і дуже легко закохуєтеся, що ваша закоханість швидко пройде. Не поспішайте, але якщо ви упевнені в своїх почуттях, то все у ваших руках.
Поза сумнівом, можна покохати людину за короткий проміжок часу, але хотілося б бути упевненим в тому, що кохання буде вічним.
Наталія Бодак.

Фото: М.Максименка
Переглядів: 4861 | Додав: sasha | Рейтинг: 4.7/13
Всього коментарів: 10
10 ВАЛЮША  
0
Я вважаю 50% на 50%,адже не можливо доказати,що кохання всього один раз,так,можливо я не права,але тоді виходить,що хлопець з яким я недавно розійшлася-моя єдина "любов"? ні! Розумієте,якщо людина тебе любить,вона не заставить тебе плакати,не зробить боляче! а той хлопець тріпав мої нерви не мало часу,і тепер я плачу на "рівнім місці" без причин. Тому я вважаю,що кохання не єдине! (16 років)

9 romario  
0
aaa

8 Александр  
0
35 лет, рост - 164 см, 60 кг познакомится с женщиной близкого возраста для создания семьи. Можно с ребёнком. О себе: разведён, есть сын 7 лет, ищу хозяйку, согласную на переезд в частный дом и готовую стать матерью для моего сына. Присылайте Ммс: 050-610-92-64.

7 фея  
0
Да, любовь бываэт . А вот любовь эта не пустяки , полюбил и бросил и к другому пошол , нет такого не бывает , если этот человэк вас любит 2 дня а вы его бросаетэ , то это не любовь . (мне 7 лет)

6 Никита  
0
Любовь - Великое Чудо. Кто познал её, познал истину счастья. И мне жаль тех кто любит и его не замечают - эти люди познают душевную боль, ибо любить того кто не любит тебя Я считаю самой сильной болью, что есть на белом свете. От этого чувства нельзя избавится оно само приходит и уходит. И человек который говорит, что не любил или разлюбил, говорит ложь - он обманывает самого себя и людей которые его окружают. Иногда обманывать себя и друзей, что с тобой всё в порядке, что ты разлюбил её - намного легче чем сказать себе правду, потому что она больна эта, правда. Этой ложью мы делаем иллюзию, что нам хорошо, а на самом деле в глубине души мы спрятали эту боль на время, и придет час, она проснётся и сделать с ней что-то - бесполезно. Я искрине завидую людям, которые нашли любовь взаимную и искрине сажелею тем, кому больно на душе. Я сам такой - придумываю иллюзии душе, чтобы смягчить боль, которая разрывает сердце на части. Иногда, кажется всё - я её забыл, ничего не чувствую, но только я её увидел, как всё задрожало в душе, хочется подойти к ней обнять и не отпускать её и, смотря в её глаза сказать на ушко: « Боже как же я люблю тебя».
О Боже как больно любить, зачем ты сотворил это чувство? – я думаю не раз человек задавал себе этот вопрос. Этот вопрос остаётся загадкой для меня. А как выдумаете?

5 omka1980@mail.ru  
0
Дуже страшно, якщо не розпізнав кохання, яке було дуже близько...

4 velesych  
0
Справді, закохуватись треба поступово, розпізнаючи, що за людина перед вами. Але в мене дуже дивна тенденція: як дуже вже сподобається певна дівчина, вона десь зникає й неможливо з нею побачитись!

3 nyghtwulf  
0
об этом прекраснон порой и жестоком чувстве можно сказать многое но порой оно возникает как молния теребящая душевную рану кто небыл романтиком с рождения тот никогда не осознает что любовь это состояние души кто это не переживал тот никогда не поймет что это не наука а то что дает нам силу жить! и эта рана называется потери мы все время в поисках поэтому любовь многогранна!желаю всем разбитым в дребезги сердцам не терять надежду а верить надеятся и ждать!

2 Машка  
0
Звісно, кохання існує.....але воно буває раз в житті....неможлмво кохати людину, яку знаєте декілька днів, тижнів! Адже кохання проявляється тільки часом..! Воно, як час - вічне! Знаючи з власного досвіду, що тільки коли я потіряла людину, я зрозуміла, що її кохаю! Але це було пізно... =(

1 оля  
0
згідна

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]