Понеділок, 20.05.2024, 21:33

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Жовтень » 20 » Рейтинг найуспішніших зірок українського шоу-бізнесу та спорту 2009
11:41
Рейтинг найуспішніших зірок українського шоу-бізнесу та спорту 2009
Нещодавно журнал "Фокус" опублікував рейтинг 25 найуспішніших зірок шоу-бізнесу та спорту.
Враховувалися насиченість гастрольного графіка, інтерес аудиторії до артистів та кількість згадувань імен учасників рейтингу в ЗМІ. Додатковим, але не основним критерієм успішності стали розміри гонорарів і річний доход зірок. Перша десятка цього рейтингу така:


№1. Дует Потапа і Насті Каменських. Справжні імена: Олексій Потапенко, 28 років, Анастасія Каменських, 22 роки.
За минулий рік дует Потапа і Насті Каменських видав найбільше пісень, що стали народними хітами, зокрема "Не люби мне мозги" і "Эх, кредит". Ці й інші треки лідирують у продажах мобільного контенту.
У листопаді вони розігрівали публіку на київському концерті Крістіни Агілери. Навесні Каменських брала участь у танцювальному телепроекті. Приблизно у той же час Потап познайомився з репером Fat Joe і вирішив просувати себе на американський ринок.
Крім того, артисти беруть участь у рекламній кампанії мобільного оператора. А у новому телесезоні Потап і Настя стали співведучими телешоу "Я люблю Україну".
За оцінкою журналу, за минулий рік зірки заробили понад $1 мільйон. Цікаво, що за один рік Настя і Потап зробили карколомний стрибок у рейтингу, пересівши з 15-ої позиції на 1-шу.
№2. "Студія Квартал-95". Фронтмени: Володимир Зеленський, 31 рік, Євген Кошовий, 26 років.
"Студія Квартал-95" регулярно з'являється у ранковому ефірі на ТБ, а також бере участь у шоу і дає повноцінні концерти. Криза практично не вплинула на їхню зайнятість: у графіку квартальщиків іноді значилося до 17 виступів на місяць.
Головною подією року Зеленський вважає фільм "Любов у великому місті". Ідею стрічки придумали сценаристи "Кварталу", а сам Володя зіграв одну з головних ролей.
Активна діяльність принесла "Кварталу" близько $1 мільйона. Торік веселуни були лише на 8-му місці аналогічного рейтингу.
№3. Боксер Володимир Кличко, 33 роки.
За останні 12 місяців Володимир захистив свої чемпіонські титули від зазіхань американців Тоні Томпсона, Хасіма Рахмана й узбека Руслана Чагаєва.
Найбільш значима подія у житті Володі поза рингом - кураторство в українському проекті на Венеціанській бієнале. "Кличко, він же художник, за великим рахунком, тільки малює на мордах", - пояснив свій вибір автор проекту художник Ілля Чічкан.
Також наприкінці 2008-го Володя знявся у музичному кліпі Кріса Корнела і Тімбаленда "Part Of Me". Крім боксу Кличко захоплюється гольфом і навіть суперничав в аматорських турнірах із Францем Беккенбауером, актором Семюелем Джексоном, мільярдером Дональдом Трампом.
Доходи Кличка обчислюється цифрою у $10 000 000. А торік боксер був на 7-ій позиції рейтингу.
№4. Співачка Ані Лорак. Справжнє ім'я: Кароліна Куєк, 30 років.
Ані Лорак вже не перший рік є найбільш затребуваною вітчизняною співачкою. Правда, її концертний графік в останній рік був менш насиченим, ніж до кризи. Утім, інтерес до себе артистка підтримала - весіллям і випуском нового альбому "Солнце".
Але особливо її тішить звання "Краща співачка-2008", отримане у січні від британського радіо ESC (Eurovision Song Contest Radio) за пісню "Shady Lady".
Річний заробіток минулорічного лідера рейтингу успішності склав $200-250 тисяч.
№5. Група "Бумбокс". Фронтмен: Андрій Хливнюк, 30 років.
"Бумбокс" нерідко дає 8-10 концертів на місяць. Гастрольна географія групи охоплює більшість міст Росії, Білорусі, України, а також ближнього зарубіжжя.
У жовтні 2008-го у хлопців вийшла третя студійна платівка "III". Крім того, музиканти беруть участь у рекламній кампанії одного з операторів мобільного зв'язку.
За підрахунками журналу, Хливнюк з товаришами заробили за рік близько $1 мільйона.
№6. Вєрка Сердючка. Справжнє ім'я: Андрій Данилко Співак, шоумен, 35 років.
В останній рік, як каже продюсер Юрій Нікітін, активності від Сердючки нема жодної. Зірка засвітилася тільки на ТБ, де з жовтня по січень йшло "Шоу Вєрки Сердючки".
Сам Данилко вважає минулий рік перехідним періодом. А значимим моментом артист називає створення музики для фільму "Веселуни". Його прокат призначений на жовтень.
Річний доход зірки навряд чи перевищив $150 тисяч. А на 6-те місце рейтингу Вєрка спустилася з минулорічного 2-го місця.
№7. Співачка Таїсія Повалій, 44 роки.
Завдяки злагодженому тандему з чоловіком і продюсером Ігорем Ліхутою Повалій фактично працює на себе, а не "на того дядька". Тому прибутки від концертної діяльності й участі у рекламних кампаніях йдуть у сім‘ю та бізнес.
За оцінкою журналу, річний доход співачки - близько $450 тисяч. Нагадаємо, торік Повалій посідала 10-ту позицію аналогічну хіт-параду.
№8. Співачка, телеведуча, продюсер Наталя Могилевська, 34 роки.
У 2008-ому Могилевська постійно з'являлася на телеекранах у проекті "Фабрика зірок-2". Наташа виступила в ньому продюсером. По закінченні проекту артистка взялася за розкрутку деяких фабрикантів і з'їздила з ними в тур.
Головною подією року Наташа називає відкриття свого продюсерського центра, студії звукозапису, продакшн-студії і школа танців - все в одному.
На власних виступах і ТВ-проектах Могилевська заробила $850 тисяч - $1 мільйон. Відзначимо, що у 2008-му Наталя була на 9-ій позиції у рейтингу.

№9. Футболіст Андрій Воронін, 29 років.
Завдяки участі у рекламних кампаніях популярного напою і спортивної марки, український форвард Воронін входив у число найбільш високооплачуваних спортсменів країни.
У вересні минулого року англійський "Ліверпуль" віддав Андрія на рік в оренду берлінській "Герті". Там українець незабаром став кращим бомбардиром, забивши у Бундеслізі 11 голів.
Воронін хотів лишитися у Німеччині, але "Герта" не знайшла грошей на його викуп з "Ліверпуля", і Андрій був змушений повернутися в Англію. Торік Воронін був на 13-ій позиції рейтингу успішності.

№10. Співачка Тіна Кароль. Справжнє ім'я: Тетяна Ліберман, 24 роки.
У середині листопада 2008-го Тіна Кароль народила. А вже наприкінці листопада вона відправилася в тур "Полюс притяжения".
У травні співачка випустила новий кліп, а у серпні озвучила морську свинку з мультфільму "Бригада М". Крім того нині Тіна щодуху співає на підтримку кандидата в президенти Юлії Тимошенко.
За підрахунками журналу, діяльність Кароль принесла їй близько $270 тисяч. От тільки Тіна чомусь спустилася з 4-го на 10-те місце у рейтингу всього за рік.


tabloid.pravda.com.ua
navsi100.com
Фото: www.muslib.ru

Переглядів: 1169 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]