Понеділок, 20.05.2024, 17:21

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Серпень » 31 » В ОДЯЗІ ВІД УКРАЇНСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ ВИРОСТАЮТЬ КРИЛА
15:02
В ОДЯЗІ ВІД УКРАЇНСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ ВИРОСТАЮТЬ КРИЛА
У Києві пройшов 24-ий Український тиждень моди, на якому були представлені колекції сезону осінь-зима 2009-2010.

На тижні прет-а-порте Ukrainian Fashion Week панувала святкова атмосфера, лунали ук-раїнські пісні, а написи на баннерах за-кликали – «Генеральний партнер української моди – це ти. Одягнись в українське!».
Українські дизайнери намагаються зробити наше буття кращим та яскравим, спонукаючи мешканців країни здійснювати патріотичні вчинки. Купувати одяг вітчизняних дизайнерів, здійснювати підтримку вітчизняних виробників має стати звичною справою ук-раїнців, адже це є запо-рукою успі-шного роз-витку укра-їнської еко-номіки та покращення добробуту її громадян. Ось лише декілька висловлювань провідних українських дизайнерів, уча-сників проекту «Fashion-патріот». Ольга Громова – «За-пали зірку української модної індустрії – купуй українське!», Олена Даць – «В одязі від укра-їнських дизайнерів виростають крила!», Оксана Караванська – «Носи українське - люби Карав-анське, носи Караванське – люби українське», Олена Ворожбит та Тетяна Земськова – «Ми одягнули Лесю Українку. Ми готові одягати Україну.».

Розпочався український тиждень моди показом колекції Лілії Пістовіт. Паралельно зі створенням сучасних колекцій, дизайнер вивчає традиційний український одяг, адже в ньому зберігається могутня давня енергетика та зашифровано код давньоукраїнської цивілізації.
«Вихід у чорному» – таку назву отримала колекція дизай-нера Христини Бобкової. Під музичний супровід на подіумі з’явилися моделі, які предста-вили одяг із трикотажу, сукна, шифону, шовку, шкіри. Колекції притаманні лаконічність, конструктивізм та складний крій.
Модний дім «RITO» запро-понував колекцію «Квітковий настрій». Вона спокійна по силуету, гармонійна за кольором та експресивна за декором. Успіх бренду «RITO», що асоціюється з поняттям «абсолютна якість» – це результат творчої роботи директора бренду Тетяни Абрамової і дизайнера Олени Дерев’янко.
Колекція Тетяни Остро-верхової «Джаз під час зими» створена для максимального комфорту, відмінного настрою і позитивних емоцій. Головним персонажем творчого задуму є людина, яка поспішає жити і робить це красиво. В колекції вдалося гармонійно поєднати розкіш і комфорт, підкресли-ти індиві-дуальність людини та пере-дати дух мегапо-ліса.
Дизай-нерам Олені Ворожбит та Тетяні Земсько-вій вда-лося по-казати суть су-часної жінки – вона чуттєва і вразлива, хоча при потребі може себе захистити.
Юлія Асійна присвяти-ла свою колекцію Грузії. Дизайнер показала характер та ек-спресію, елегантність та ніжність представниць кавказької країни, які впевнено пря-мують до своєї мети.
Яскравий та самобутній талант Людмили Кисленко не дає творчій особистості стояти на місці. Дизайнер завжди в пошуку, її творчість поєднують елегантність і комфорт, сучасність і індивідуальність, новизну і стиль. Цього разу Людмила Кисленко запропонувала повернутися до ідеї витонченої елегантності, показавши бездоганну колекцію, що складалася із пальто, курток, суконь, сарафанів, брюк та блуз – всього того, що потрібно кожній жінці щодня.
До дизайнерського дуету LUVI у складі Людмили Сідляр і Вікторії Чикулай приєдналися Ірина Бережна. Разом вони презентували творчу марку МОМ. Із манекенницями на подіум вийшла також і Світлана Лобода.
Оксана Караванська присвятила колекцію пам’яті Володимира Івасюка та його пісням. Під «Червону руту» та інші хіти Івасюка на подіум виходили екстравагантні моделі, які продемон-стрували одяг із незвичним поєднанням трикотажу, хутра і шифону із елементами ручного плетіння.
Наталя Каменська та Олеся Кононова, відомі під брендом KAMENSKAYAKONONOVA показали чорно-білу колекцію в готичному стилі. У ефективному дефіле також взяв участь художник Андрій Давидовський, автор готичних малюнків на одязі творчого тандему дизайнерів.
Вже стало традицією, що Український тиждень моди відвідують відомі особистості світової фен-індустрії. Цього разу гостем UFW став один із найвпливовіших фешн-блогерів світу, фотограф Іван Родік, який зараз живе у Лондоні. Іван Родік провів семінар «Вплив Інтернету на сучасну моду». Виявляється, що першість за кількістю фешн-блогів «на душу населення» належить шведам. Майже кожен підліток у Швеції веде свій сайт про моду. Іван Родік із цікавістю ознайомився з українською модою та взяв участь у показі колекції дизайнера Ксенії Марченко «Холодний світ».
Завершився Український тиждень моди дружньою вечіркою, де дрес-кодом був одяг від вітчизняних дизайнерів.

Отже, - обираємо українське»
Олександр ВАКУЛЕНКО.
Фото автора.

Переглядів: 1327 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]