Понеділок, 20.05.2024, 15:36

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 16 » ЛОВІТЬ КОЖНУ МИТЬ І ДІЙТЕ!
10:05
ЛОВІТЬ КОЖНУ МИТЬ І ДІЙТЕ!
Левова частка організаційних питань під час проведення Міжрегіонального молодіжного форуму „Молодь діє!” лежала на голові Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій Світлані Пищиті. Тому важко було оминути її увагою, не задавши декілька запитань.
- Світлано, скажи, будь ласка, чи важко було організувати „Кубок Удаю”?
- Третій рік доводиться організовувати такий захід, тому вже ніщо не лякало. Коли вперше, у 2007 році, ми проводили „Кубок Удаю” і вперше виїжджали у район (село Каплинці), не знаючи ані місцевості, ані людей, які долучаться до роботи,- було страшно. Кожна ситуація була не передбачуваною і несподіваною. Цього ж року – все інакше. У Березовій Рудці у нас є надійні партнери та друзі, яким довіряємо, тому частину роботи ми поклали на них.
- Чому цьогоріч місцем прове-дення „Кубку Удаю” стала Березова Рудка?
- Мабуть, за принципом „Євробачення”. Коли у 2007 році перемогла Велика Круча, ми поїхали робити захід туди, у минулому році кубок виборола Березова Рудка – і ось ми тепер тут. Щороку в якомусь регіоні у нас з’являються нові партнери, і для того, щоб допомогти їм розвинутися та поділитися напрацьованим досвідом, ми спільно організовуємо масові заходи. А ще у Березовій Рудці є люди, які хочуть щось робити, а вже як це робити, ми їм показуємо. Тому весь дводенний захід проводиться спільно зі студентською організацією „Феміда”.
- Світлано, а що у проекті „Молодь діє!” вдалося найкраще?
- Найкраще вдалося зорганізувати нових партнерів з різних областей - Полтавської та Черкаської. Кожна з представлених організацій має свої напрямки та підходи до роботи, тому найбільшим досягне-нням вважаю те, що їх вдалося згуртувати та знайти щось спільне для всіх. Результати реалізованих проектів самі говорять за себе. Я задоволена кожним з учасників.
- Які перешкоди доводилося долати?
- Приїхали на захід, а тут, у зв’язку з погодними умовами, немає світла. Все могло б відбутися зовсім не на тому високому рівні, як планували. Але все обійшлося, з’явилося світло і вода. Найбільшою проблемою, яка гальмує розвиток проекту, є втрата контактів з надійними партнерами. Це коли, наприклад, людина переїжджає у інше місце, тоді доводиться починати все з початку.
- Світлано, чому ти займаєшся молодіжними проблемами?
- Справа в тому, що вже є певні напрацювання і хочеться рухатися вперед, співпрацювати з новими організаціями, вчитися і вчити.
- Яких результатів вдалося досягти за три роки наполегливої праці?
- Коли три роки тому ми збирали реєстр молодіжних громадських орга-нізацій, то окрім комуністичних та воїнів- афганців нічого не було. Сьогодні ситуація значно змінилася, організацій та ініціативних груп стало набагато більше. І друге – це удосконалення роботи існуючих організацій, які хочуть розвиватися та вдосконалюватися.
- Твої побажання для молоді?
- Друзі, будьте активними, ловіть кожну хвилину і кожну можливість, яка зустрічається. Не відмовляйтеся від громадської діяльності, бо молодість у нас одна, і її треба прожити якнайцікавіше.
Надія СЕНЧИЛО.
Переглядів: 795 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]