Понеділок, 20.05.2024, 16:47

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

Меню сайту
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Наше опитування
Що вас найбільше радує з приходом весни?
Всего ответов: 707
Міні-чат
300
Реклама
Коментарі
01.04.2016

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

приветик

12.09.2015

ДІВЧИНА-ЗАГАДКА

прівет

04.05.2015

УКРАЇНСЬКИЙ СОННИК

менi приснилось лелека i чорна лебiдь що це буде

21.04.2015

ПИРЯТИНСЬКИЙ ПЕЙСМЕЙКЕР НА 4 ГОДИНИ

Дуже приємно читати про земляків такі гарні новини. Так тримати, Ярославе!

01.04.2015

ДОБРОВОЛЕЦЬ З ПИРЯТИНА: У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ МЕНІ СПОКІЙНІШЕ, АНІЖ У ТЕПЛІЙ ХАТІ

Ми дякуємо таким чоловікам як Сергій Ящук. Нехай Бог береже їх, а ми будемо молитися за те, щоб вони повернулися до своїх домівок живими і неушкоджени

Реклама
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 6 » НАРКОТИКИ: ПРОБУВАТИ ЧИ НІ?
07:48
НАРКОТИКИ: ПРОБУВАТИ ЧИ НІ?

Нещодавно у «Світ молоді» було надруковано статтю щодо популярності вживання алкоголю у наш час, тому я вирішив написати,ніби другу частину до тієї статті. І торкнутися я хотів саме маріхуани, або як її знають у нас – коноплі, бо на Пирятинщині ця рослина користується неабиякою популярністю як серед молоді, так і більш зрілих людей.

Пробував шукати в Інтернеті інформацію про «коноплю». Був вражений тим, що замість того, щоб «вибилися» сторінки про шкідливість цього наркотика, одним із перших сайтів з потрібною інформацією були Інтернет-клуби нар-команів, в одному з яких писалося наступне: «Ласкаво просимо на наш сайт, який повністю посвячений коноплі та растаманам, поставщикам та просто любителям покурити. Сайт існує для того, щоб знайомити весь світ з плюсами цієї неймовірної рослини - маріхуани, котра була подарована нам Всевишнім. Приємного часупроводження!».

Я був реально шокований! Стільки сайтів нещодавно було знищено за те, що вони на-ставляли молоде покоління на шляхи нео-нацизму чи різних релігіозних культів, або просто критикували владу, а тут – на тобі!

Фраза «без здорового суспільства не збудуєш здорову державу» - ясна і правильна. Шкода, що тільки нашим політикам та іноді батькам не до цього, вони забувають ії, про своїх дітей, а деякі навряд чи колись і згадають.
Так звані «бульбіки» (пристрої, через які курять, схожі на кальяни) можна знайти майже за кожним гаражем. І людей, котрі користуються цим багаторазовим приладом, можна зустріти безліч, починаючи із зовсім малолітніх, та закінчуючи вже дорослими сім’янинами. До речі, за статистикою більше курить гашиш саме сильна стать – чоловіки.

Любі читачі, друзі! Наркотик – він і в Африці наркотик, його призначеня не змінюється! Звісно, в деяких країнах він не заборонений, що особисто мені здається є неправильним!!!

Куріння коноплі призводить до порушень психомоторних функцій, сприймання світу з часом заторможується, з’являється і загострюється шизофренія – людина дуріє, відмирають клітинки мозку, а про формування залежності від наркотика та про хронічний бронхіт, який з`являється з часом, я вже мовчу. Перераховувати негатив можна дуже довго.

Куріння у великих дозах – це деградація особистості, втрата життєвих цілей та власного «я», негативні зміни у свідомості.

Чому люди (особливо молоді) не можуть зрозуміти, що самовиразитися через наркотики неможливо? Цим ви знищуєте себе. Перший раз – дуже-дуже рідко буває останнім. ВИ є ВИ – коли можете сказати «НІ» і не залежите від чужих думок і бажань. Живіть, розвивайтеся, намагайтеся вести активний спосіб життя (зараз літо). Не робіть того, що вам не потрібно, без наркотиків можна жити і бути щасливими.
Діма Ситник.

Переглядів: 909 | Додав: sasha | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 2
2 Cашко  
0
Шмаль - це добре. І нема в ній нічого гіршого ніж у алкоголі, а тим більше тютюні. Діма Ситник, твоя думка - це думка класичного старпьора, який начитався медичної літератури. Чому алкоголь не "чмирять" старпьори? Тому що їм це невигідно, вони його жруть самі. А траву не курять, от і триндять.

1 железный  
0
Нічого нового. З коноплі зробили казна що- чума двадцять першого століття. Люди бійтеся всі- у-у--у-у!! :-) Страшно?))))) Насправді конопля не шкідливіша а ніж алкоголь.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]