Субота, 22.07.2017, 03:53

Світ молоді

Інтернет-видання для школярів, студентів та молоді, яка хоче знати все!

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Форум » Кулінарні рецепти » Новорічні рецепти (Пропонуємо свіженькі рецепти на Новорічні свята.)
Новорічні рецепти
sashaДата: Субота, 08.12.2012, 13:35 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 2
Статус: Offline
Фарш курячий - 300 г
Тісто листкове бездріжджове - 125 г
Жовток(для змащування) - 1 шт
Лук ріпчастий - 1 шт
Прянощі(за смаком)
Сіль(за смаком)
Перець чeрный(мелений, за смаком)

Приготування:

В курячий фарш додаємо дрібно порізану цибулю,приправи, солимо і перчимо за смаком, добре вимішуємо.

Тісто розморожуємо, не дуже тонко розкачуємо(розкачуємо в одному напрямі!), ріжемо на довгі тонкі смужки.

З фаршу робимо невеликі фрикадельки і обмотуємо їх смужками тіста, неначе намотуємо клубок з ниток.

"Клубочки" складаємо на деко, обмазуємо збитим жовтком і випікаємо в духовці при 180-200 гр до готовності.
Прикріплення: 8290044.jpg(25Kb)
 
smex03Дата: П`ятниця, 15.02.2013, 18:36 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Общаговский рецепт- по типу быстро и вкусно =)

-Чистим картошку с расчетом на целую сковородку. Режем не оч мелко: по типу картошку на 4-е части (крестом) и потом потоньше все 4-е половинки.

- Накаляем сковороду на огне, и вкидываем 2-е больших ложки смальца, растапливаем. Если нет смальца, режем сало толстыми кусочками и вкрываем все дно сковороды. Прожарив и вытопив сало убираем а на жир сыпим картофан. (Если сала и смальца нет- берем олейну, ну ет в крайнем случае, в общаге всякое бывает, бывает и хлеба нет, не то что сала, жили- знаем)))

- Вкидаем картошку, время от времени не забываем переворачивать и перемешивать картофан что бы нижний слой не пригорел. Крышкой закрывать при жарке не нужно.

- Чуть попозже вкидываем лаврового листа, листков 4..5 шт. прямо в картошку. Продолжаем жарить.

-Немного прожарив картошку - не забываем солить.

- Все, картошка пожарена, берем кусочек сыра и через тертушку и натираем на гарячую картошку, он расплавится и станет красотой такой. Потом берем черный перец молотый, и самую малось, пол щепотки- перчим.

Усё- блюдо готово. Без особых заморочек и очень вкусно. Приятного апетита! =) З бокальчиком пивка еще лучше =))
 
ValerkaДата: Субота, 06.07.2013, 00:16 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Кидайте сюди рецепти, у яких є щось про м’ясо!!!!!м’ясо - це тєма, з нього можна скільки всього приготувати!!!!!!
 
Форум » Форум » Кулінарні рецепти » Новорічні рецепти (Пропонуємо свіженькі рецепти на Новорічні свята.)
Сторінка 1 з 11
Пошук: