Так, как я тоже люблю всё мясное...буду кидать мои любимые рецепты
1) ДОМАШНІ БІЛЯШІ
Інгредієнти:
200 мл молока
7 г сухих дріжджів
1 яйце
1 ст. л. цукру
1 ч. л. солі
6 ст. л. олії
500 г борошна
Начинка:
400 г фаршу
2 цибулини
мелений чорний перець
сіль
2-3 ст. л. води
олія
В теплому молоці розвести дріжджі і цукор. Залишити в теплому місці до утворення бульбашок. Потім добавити збите яйце, сіль і олію, перемішати. Суміш влити в борошно і замісити тісто. Воно має бути мяким і не липнути до рук. Тісто накрити і поставити у тепле місце, щоб воно збільшилося в 2 рази. Потім тісто розділити на невеликі кульки.
Цибулю почистити і нарізати кубиками ( я терла на терці), добавити до фаршу. Посолити, поперчити і добавити воду, перемішати.
Кульки розкачати, на середину кожного коржика викласти трошки фаршу. Защіпити края, але так щоб в середині залишився отвір.
На сковорідці розігріти олію і викладати біляші отвором вниз. Смажити до золотистого кольору, потім перевернути на другу сторону.Додано (09.07.2013, 18:01)
---------------------------------------------
2) Піджарка м'ясна збірна
150 г яловичини
125 г свинини
50 г ковбаси
40 г сала-шпика
30 г цибулі
150 г картоплі
50 г молока
1/2 шт. яйця
(462 кілокалорії)
Сало підсмажити на сковорідці, потім покласти нарізану циблю і спассерувати. Викласти шаром шматочки відвареної або смаженої яловичини, свинини, вареної ковбаси. Коли м'ясні продукти підрум'яняться, добавити шматочки відвареної картоплі, влити яєчно-молочну суміш і запекти піджарку в духовці. Подати до столу з огірками і помідорами.